tisdag 29 mars 2011

Plain insane disaster

Matsäck i handväska hos frissan!


Hej på er gullefjun!
Idag var det äntligen dags för besök hos frissan, det var tack och lov dags att jaga dom grå håren på porten. Den här gången mina vänner, var jag helt säker på att jag hade gått lite extra länge, hon brukar göra så nämligen, frissan, skjuta lite på mina besök och då säger hon saker som "jodå Karin det klarar du", "sex veckor går jättebra Karin", lite hejjapå och pepptalk sådär när man behöver det :)

Den här gången var jag helt säker, sju veckor hade jag gått, det är bergis, nej men okej då, sex i alla fall.. minst.. för utväxten var säkert två centimeter och förra veckan fick jag liksom spader och kunde inte vänta längre och ringde för att boka om tiden, herregud jag var ju tvungen att komma nu på en gång, helst igår för så här kan man ju inte se ut och som sagt, jag hade ju varit duktig och stått ut hur länge som helst. Jag fick en tid idag som är en hel vecka tidigare, jag veeet.. jag har inget tålamod och dessutom ska vi bort i helgen. När jag kom dit påstod min söta rara frissa att det idag bara var fyra (4!?) veckor sen jag var där sist, har ni hört på maken det tror jag inte ett ögonblick på! ;)

Det var lite bråttom när jag skulle åka dit efter jobbet, med buss hade jag tänkt, skönt att slippa krångla med parkering och sånt. När jag hade stått 20 minuter i ösregnet och väntat på bussen som var 10 minuter försenad (typiskt) känner jag att jag är galet hungrig. Ojojoj det här är inte bra, när bussen knappt hunnit bromsa in på stan, sprang jag som en vettvilling ner till Hemköp  för att köpa något som jag kunde äta, rusade runt och tänkte "tänk lchf.. tänk lchf". Babybelostar och den minst sämsta påsen med nötter och lite vatten, kanon!

Rusar in till frissan med andan i halsen. Det är väl enda gången man är glad att kunden före var 15 minuter försenad, annars när man är i tid blir man ju inte så glad av att bli sinkad av andra som inte passar tiden men den här gången gick det ju bra.

Började rota lite i väskan.. hungrig, skulle kunna käka kon som ostarna kom ifrån. Nu är det ju så här att ni som har följt med ett tag vet att jag har ett, hur ska jag säga, annorlunda sätt att öppna påsar, ni som är lite mer nytillkomna (välkomna å pussåkram) och ni som vill friska upp minnet lite också, kan läsa om hur det brukar gå till här.
Allt det där tramset om att bara dra lite eller bara öppna ett hörn, det funkar inte för mig, jag vet inte varför.. jag får helt enkelt inte upp påsarna utan får, oftast efter långa osande ramsor, handgripligen bryta mig in i påsen *rivrivriv*. Jag hann mumsa lite och körde sen ner det i väskan när det blev min tur.

Vi hade riktigt roligt idag och skrattade mycket men sen när jag kom hem var det inte så roligt, då skrattade jag inte alls faktiskt. Familjen fick ytterligare ett smakprov på min digra, outsinliga förråd av diverse, osande svordomar.

Matematikens lagar gäller ju förstås alltid, ett plus ett blir två. Det är full kräm på hjärncellerna idag, ibland är jag så clever så att jag blir helt förstummad.. not. ;)

Vad tror ni man får om man korsar en, av mig öppnad påse med jordnötter, och en stor handväska i några timmar med rotandes efter telefon, försvarets hudsalva eller bara en vattenflaska? Jo man får en jordnötsdisaster i hela handväskan! Allt är täckt med salt och med mer jordnötssmul än man trodde var möjligt för världen att producera på bara ett par timmar.

Note to self, aldrig aldrig jordnötter i öppnad påse i handväskan!
ääh skit vi säger väl, never ever matsäck i handväskan så har vi täckt in det mesta som kan gå fel ;)

Ha en skön tisdagkväll! Jag ska gå och sanera handväska!
Tjipp!
 Krutan

2 kommentarer:

 1. Krutan skriv om vad du vill bara du skriver. Jag gillar din blogg skarpt!

  //Lotta

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vill bara tala om att den enda blogg jag LÄSER (inte bara titta på fina bilder)är din. Du skriver så himla roligt och bra. Sitter ofta och fnissar åt dina inlägg. Fortsätt med det är du snäll.
  /Randi

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin