måndag 28 mars 2011

Tjingeling!

Tro´t eller ej men jag finns kvar i cyberrymden.. det blev visst lite frånvaro här på bloggen, jag ber om ursäkt för det! :)

Vi har lite smått börjat knarra igång säsongen i stugan, det går lite trögt men snart blir det bättre, så fort värmen kommer. Det är ju trots allt inte så skönt att byta om när det är nio plusgrader inne, ett par grader varmare än rekommenderat i kylskåpet :)Blåbyxor, arbetskängor...

 
.. och Helly Hansen är the shit på landet!

 
Prio ett i vårens att-göra-lista är moddning av fönsterkarmar med tillhörande fönsterrenovering till nya utbyggnaden

 
Tidens tand.. har haft hjälp av andra små tänder..

 
Att-göra-listan är lång för den kommande sommaren..

 
Kaminen som finns i sovrummet, inte så charmig men i kartongerna ligger en liten kakelugn som ska sättas upp. En gång i tiden har det stått en liten fyrkantig kakelugn här.

 
Visst ser det trist ut.. här ska renoveras och återställas med gamla kammarlås så småningom

 
Välkommen in i vårt blivande badrum och kök... i framtiden

I vinter har vi visst haft finbesök i stugan ;)Jag har funderat ganska mycket över bloggens vara eller inte vara dom här veckorna och i vilken form den i så fall ska ha i fortsättningen.
Det blir ju så i livet att man skiftar fokus ibland och en tid nu, har det varit mycket fokus på sådant som inte handlar om inredning... at all!
Kan det vara av intresse?
Jag vet att ni gillar när jag skriver, och det är jag jätteglad för, och lägger in fina bilder men hur många gånger kan jag visa bilder på vardagsrummet, eftersom det är det enda rum där det är i ordning och fint, innan ni tröttnar?
Kan det vara okej med små twitterlika inlägg från telefonen emellanåt?
Ibland vill man ju bara dela något litet, men har inget speciellt att skriva,
och ibland har man helt enkelt bara skrivkramp.
Är det okej om bloggen, lite mer än förut, handlar om annat än bara inredning och loppisbesök...


Ha en skön början på veckan!!
Hugsandkisses
Krutan

11 kommentarer:

 1. Jag gillar sättet du skriver på!Sen vad det handlar om spelar mindre roll det är tonen i inläggen som är så rolig!!!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Skriv, skriv, skriv!!! =)

  /Malena

  SvaraRadera
 3. Tjenixen bruden!
  SJälvklart är det skitkul om du fortsätter. Det är väl kul om bloggen följer livet. Sitter i samma sits och min har inte handlat om inredning på ett bra tag och ännu mindre nu framöver då Elsa kommit till familjen. Kör hårt!....både i stugan och på bloggen./ Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Åh, shiiiiiiit! Va fel det blev nu. Hade loggat in med en annan blogg som hör till vår nya lilla fröken, Elsa. Ett lånat lösenord.... så hel tokigt det blev!. Så nu fick du en kommentar som du troligtvis inte har en aning om vem det är. Men hur som helst så är det bara gamla vanliga Eva-Mari som vill att du fortsätter skriva. Kram!

  SvaraRadera
 5. Gott att höra att ni inte är sysslolösa!!
  Det är bara trevligt när du skriver oavsett vad det handlar om! Själv kommer jag inte att hinna skriva så mycket men jag försöker gå in och titta på bloggarna så fort jag kan.
  Ha en fin vår!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Gillar det du skriver och visar! Fortsätt gärna! Kram Nellie

  SvaraRadera
 7. ...fortsättning följer och jag följer den gärna, med spänning!

  Livet innehåller mycket, låt fingrarna rusa runt på tangenterna så vi i blogg rymden får följa dig!

  Många kramar på vägen.

  SvaraRadera
 8. Absolut, helt okej! Jag gillar det du skriver, din unika humör som ger mig så glada skratt!
  Skriv så alla har det bra, men ha det bäst själv!
  Kram Siw

  SvaraRadera
 9. Absolut!!! Jag har ju samma dilemma jag med. Hemma är det bara köket som är presentabelt i väntan på att alla andra rum ska bli fixade. Nu är det två badrum så är i akut behov = alla badrum :(
  Men jag vill gärna se lite renoveringsbilder från stugan. Kram /therese

  SvaraRadera
 10. Tack för de orden ;o) Jag har ju bara bloggat i ett år, men hur mycket finns det att visa egentligen?! Jag har inte nån uppsjö av bilder som jag bara kan ta fram när det behövs och jag håller med om att det blir lite stressigt ibland.
  Så ABSOLUT kan du visa annat än bara inredning. Det gör ju också din blogg mer personlig och annorlunda. Så fram för det!!! :o)

  Jag hejar på arbetet med stugan. Det är inte den 'lilla' renoveringen ni har gett er på ;o)

  Ha en fortsatt skön vecka!
  Kram Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin