måndag 7 mars 2011

Välkommen blåsiga måndag!

Den här bilden har jag som bakgrund på min dator just nu för inspiration för det krispiga ljuset och.. och.. ja allt! :)Hej på er allihopa!


Hoppas helgen varit bra.
I fredags när jag var helt ensam hemma utspelades det en rafflande match med synnerligen oviss utgång, en mycket svårtippad kamp mellan å ena sidan rödtjut, tokbra bok och chokladpraliner, å andra sidan intensivt umgänge med dammsugaren och dammtrasan.
Oerhört svårt val med mycket svår vånda och ångest… not so much! ;)

Det blev ju en del skidor också i helgen, i synnerhet på söndagen. Jag känner att det är nödvändigt med ett förtydligande, att skidorna inte på något sätt hade någonting med mina fötter att göra förutom att jag frös väldigt om dom när jag satt och gnissade i soffan under vasaloppet och femmilen ;)

Jag har dessutom äntligen efter mycket maskande och förhalande, tagit tag i ett projekt i helgen som har legat som ett geggigt måste över mig väldigt länge. Jag har tagit bort målarfärgen på vårat matbord för att måla om skivan som hade blivit jättedålig och kladdig i färgen så nu har vi ingenstans att sitta och äta.. igen.
Det här går ju naturligtvis alldesles utmärkt och är inte ens ett problem, eftersom jag är en virtuos på logistik och planerar man lite så går det att lösa galant. Idag blir det t.ex. hamburgare till middag, perfekt ”ståmat” man behöver inte alls sitta vid ett bord för äta det!
En annan variant är att laga något som går att äta med bara gaffel när man sitter i soffan ;)

I morgon är förhoppningsvis bordet färdigt att tas i bruk igen och den kulinariska festen som vi inte har varje vardag kan fortsätta att lysa med sin frånvaro ;)

I dag mina vänner kan jag meddela att det blir lite körigt när vi kommer hem från jobbet. Jag ska hinna äta, måla hela bordet och gå en timmes promenad och vara hemma duschad och ombytt till kl 20 då det blir mycket viktig kvalitets-tv som jag måste se varje måndag nämligen TopModel ;)

Wish me luck!

Ha en skön början på veckan
KramKram
Krutan


3 kommentarer:

 1. Hoppas promenaden var skön o att du hinner bänka dig i soffan till angivet klockslag!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Men hallå...då missar Du ju det alldeles extra tokbra programmet!! Gynekologen i Askim!!! Har flera gånger zappat förbi det i tron att det var en serie om nån gynekolog, mer som en dokumentär. Men det är en störtskön serie som måste ses!! Hett tips...

  SvaraRadera
 3. Snart kan du motionera hemma! Framför TV:n!!! Kanske kan man måla samtidigt oxå... Vem vet! Vi kvinnor kan ju det där med multitasking...! *ASG*
  Syns imorrn!
  /Malena

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin