onsdag 2 mars 2011

Välkommen vår
Det är så mumsigt med alla vackra blommor i sköna färger som piggar upp lite. Lila tulpaner är inget jag har provat förr. Man blir verkligen glad av färgen och dom står som ett utropstecken bland det svarta och vita!


Hallå på er alla darlings!
Och välkommen våren!

Är det inte härligt att det äntligen är Mars, värmen lyser dock fortfarande med sin frånvaro men det är ju långt ifrån, i mitt tycke, den arktiska kyla vi hade för en vecka sen, så jag är nöjd, termometern orkar ju trots allt upp på plussidan på dagarna.
Härligt är också ljuset! Jag läste i morse att solen, den här veckan går upp 19 minuter tidigare på morgonen och ner 17 minuter senare här i Linköping.. på bara en vecka!! Nu går det med ljusets hastighet hehe… äntligen äntligen.


Lite recensioner på glasögon.. det tackar jag för puss å gull på er vad ni är snälla och söta! Men vad Malena menade när hon ringde och skrattande sa att jag ser helt galen ut på bilderna, det vet inte jag ;) puss på dig gullet! Jag ser visst lite stirrig och galen ut på korten men jag har aldrig riktigt fått kläm på det där med att knäppa kort på mig själv och egentligen var bilderna bara till eget bruk men vad gör man inte för att bjussa på lite skoj på bloggen ;)

Jo, jag har glasögon på riktigt. Jag är närsynt och har i alla tider nästan uteslutande haft linser eftersom glasögon har varit så hutlöst dyrt. Men nu när man kan köpa så billiga glasögon är jag som ett barn i en godisaffär, ett par kompletta glasögon för en tusing och med rabatt åtta hundra bagare.. hallå, det känns nästan som att snatta glasögon och jag vill ha massor, det är så roligt att kunna byta efter humör och kläder för att inte tala om hur smart man ser ut, hehehe nähä nu säger Lasse att jag inte får ljuga på bloggen ;)

Ha en fab onsdag!
PussåKram
Krutan


5 kommentarer:

 1. Visst är väl lila tulpaner en riktigt humörhöjare.
  Vilket jag även tycker att din matta är. Har varit sugen på den liknande ett tag, tycker de är så snyyygga...men är rädd för att det blir för mycket svart/vitt i vardagsrummet...eller kan det inte det?
  Tokgillar ditt rum.
  Ha en skööön onsdag på dig själv!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Oh ett sånt fint rum du har!! Tulpaner är helt underbara! Tänk vad en bukett blommor gör i ett rum!

  Vet precis vad du menar med att det är dyrt med glasögon. Är också närsynt och tyvärr inte så lite heller så för mig är det dyrt både med linser och glasögon... Inte kul alls.

  SvaraRadera
 3. Åhh vilka fina bilder från dej!!!!
  Så snygga kontraster!
  Svart vitt och lila!!!!
  Helt i min smak!!!
  Ha en fin Vårdag!
  Kram kaTHRINE

  SvaraRadera
 4. Lila tulpaner är en höjdare och återkommande inslag i den grå vardan hos mig:)

  SvaraRadera
 5. Visst känner man av ljuset nu tänkte när jag vaknade att hjälp så ljust det är, härligt!
  Ha en riktigt fin helg!
  Kram/Lena

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin