onsdag 6 april 2011

don´t be afraid to accecorize..


En stegräknare klär de flesta skönheter ;)

(Att knapparna håller på att sprängas i skjortan det bjuckar jag på ;)

Startskottet har ekat över nejden och nu är det stegtävling på jobbet, på liv eller död, bring it on! ;)

Numera är detta det enda halsband jag bär, nollad och redo brevid sängen varje morgon ligger den där och väntar.
Fullt fokuserad på att samla steg hela dagarna börjar det låta som en ovanligt god idé att gå fram och tillbaka till jobbet i stället för att åka bil, det tar 1 timme och 10 minuter... att gå alltså ;) jag har nämligen gått sträckan på prov innan tävlingen började, för att veta om det är görbart, det ger cirkus 20,000 steg om dagen bara på transport till och från jobbet.. aah, vilka fantastiska möjligheter öppnar inte detta för ;)
 ... visst sa jag att det är en tävling va.. ;)


Vi tävlar bland annat mot ett lag som har idrott som jobb här på arbetsplatsen, och det är rätt så körigt kan jag säga ;)
Hur många steg man än har lyckats samla ihop, är dom ändå före, men jag är också rätt så envis och tjockskallig, nähäää, trodde ni inte, jo det är sant.. jag lovar ;) så jag kommer väl att se ut som en piprensare när det här är färdigt, vad gör man inte, man måste ju ta en för laget, eller hur ;)

Det är en lagtävling men man ser också alla deltagares registrerade steg och just nu ligger jag som nummer 5 av 106 deltagare, aaah, morot morot, det kan dock ändras väldigt snabbt, så det gäller att ligga i och bevaka sina positioner ;)
Som lag ligger vi på 4:e plats av 10, det är inte fy skam det heller :)

Nu har jag inte tid längre... måste ut och röra på mig ;)

Pussåkrampåsprång
Krutan

7 kommentarer:

 1. Åhh va rooligt och va duktig du är.. Vi körde en liknande på mitt jobb i höstas.. Jag går bara runt 8000 steg men kör spinning som ger upp till 16000 steg i omvandlaren.. Så fast jag gick minst så vann jag pgr av spinningen ;)
  Lycka till nu..
  Kraaam Linda

  SvaraRadera
 2. Hehehe.. jo, jag ska köpa träningskort i em ;) Här ska tävlas! Tack för lyckönskningen!
  Kram på dig / Karin

  SvaraRadera
 3. Heja, heja, heja!!! =)
  /Malena

  SvaraRadera
 4. Vi ses om 67 dagar Malena, hehehe! ;)

  SvaraRadera
 5. Jag tror vi gick till Paris för nåt år sen...

  Lycka till!// Marie

  SvaraRadera
 6. vart har du fått tag i den stegräknaren.. så bra att kunna ha den runt halsen =)

  SvaraRadera
 7. Jag skulle också kunna tänka mig en stegräknare runt halsen. På skoj så där, för att se hur förbaskat långt jag går varje dag för att få Alma att sova i vagnen... En nyfiknare unge får man ju leta efter...hon har inte alls tid att somna. Så jag går o går o går o går..... ;o)
  Undrar om man kan få extratimmar på dygnet för det här, för det känns som att jag inte hinner med något annat än det!?

  Heja heja....!!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin