fredag 1 april 2011

Is today the day?Nope, not quite yet..
Hello darlings!

Äntligen fredag igen, veckorna går verkligen med räserfart, visst är det härligt, men samtidigt lite frustrerande, och stundom aningen panikartat. Den här årstiden är ju lite bipolär, det är lite hiss eller diss över tiden som går eftersom man vet att:


Hiss:

Skittråkiga dagar i tidig vår när det är svinkallt, kallare än på vintern för att man har fått för sig att man inte behöver klä på sig.. hallå, det är ju faktiskt vååår.. eller?

Jätteskönt att dagarna går superfort så att det blir varmt på riktigt någon gång, så att man slipper frysa bara för att man inte begriper bättre! ;)


Diss:

Varma fina härliga dagar senare på våren och hela sommaren, när det verkligen är varmt och gärna så varmt så att man lätt flämtande sitter i skuggan och njuter,
typ.. äntligen, plus att det till och med kanske är härlig semester..

Suger fett att dagarna går superfort för det blir höst och vinter och kallt jävligt fort.. igen!


Något som piffar till våren lite på jobbet och fritiden, är att det har seglat upp en stegtävling vid horisonten. I det här fallet är horisonten väldigt nära eftersom den kör igång på måndag!
Vi har fått stegräknare och delat in oss i lag och vi är supertaggade och naturligtvis helt säkra på att vi är Petter Northug i lagform och kommer att lämna våra konkurrenter i ett dammoln far, far behind, när vi vinner överlägset ;)


Jag har redan provtryckt min stegräknare och mätt upp tider och längder:
11900 steg, 9,4 km på 90 minuter! Bra att veta ;)
Om jag är tävlingsmänniska..? Hahaha det är på liv eller död Neej absoluut inte.. jag tävlar enbart för att det är kul! ;)

Det finns också en omvandlingstabell för andra aktiviteter så nu blir det full kräm på träning!
På måndag är det tävling all the way, rakt in i kaklet! ;)


I helgen blir det dock lite vila och umgänge i Gävle hos Lasses familj, skönt med lite miljöombyte och trevligt sällskap. Jag ska vika en stund till att besöka Helena Skarp och hennes supermysiga butik Uthuset i stan och om vi hinner blir det kanske ett besök i Bälinge hos hennes syster med butiken Biskopsgården.

 Vi har laddat med mumsig matsäck, inte i handväskan, där är det besöksförbud utfärdat för allt ätbart efter senaste saneringen, och ljudbok att lyssna på i bilen på vägen upp, riktigt skönt eftersom vägen över Stockholm inte är den allra roligaste, i synnerhet inte mellan Nyköping och Södertälje som måste vara världens längsta och i särklass tråkigaste vägsträcka genom tiderna!
Vägsträckornas Petter Northug om det fanns en tävling för det! ;)
 
Ha en fab fredag!
Hugsandkisses
Krutan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin