måndag 16 maj 2011

Ibland kan man behöva något trevligt..

.. som lite ögongodis i form av somriga bilder från fotografen Kira Brandt!


Vilket väder vi har idag, det regnar på härsen och tvärsen och trots att något mer välbehövligt än ett rejält regn inte står att finna, är det inte särskilt inspirerande att titta ut genom fönstret och än mindre sticka ut näsan därute.
Som om det inte var nog med urtrist väder, så håller jag till råga på allt på att dö den långsamma, plågsamma svältdöden idag, vilket utan vare sig tvekan eller eftertanke, motiverade, att jag likt en svulten varg kastade mig över och glufsade i mig den bortglömda *host host* biten chokladkaka i väskan, och detta trots att jag skulle sparka igång den stillastående viktnedgången idag.
Nåja jag var ute på decenniets första löprunda igår så det kanske dröjde kvar lite afterburn sen igår som kan ta hand om den beklagliga choklad-incidenten tidigare idag. Löprundan gick inte särskilt bra, det gick inte heller fort och inte heller smärtfritt men det gick.
Bättre resultat än så kan man inte räkna med, eftersom det faktiskt var första löpturen på ett decennium, inge skojeri här alltså, och efter sisådär femtio meter skrek benen i högan sky
vafaan vi skulle ju ut och gå!?

Ja där ser man,.. det blir inte alltid som man tänkt sig ;)

Nu ska jag gå och göra en mörkerräd i skafferiet

God jaktlycka!
Kram Karin alias ”glufsarn”

3 kommentarer:

 1. Beklagar choklad incidenten ;-)men det är bra för humöret har jag hört :-)Om inte annat blir man på dåligt humör ifall man tänkt sig att låta bli ;-)
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa om dina bravader igen, det var ett tag sen jag var här:)

  Ha det bra.

  Marie

  SvaraRadera
 3. Nu sitter JAG med min kaffekopp och Chokladbiten "ljuvlig", en som man/jag/kanske du bara måste få "vissa" dagar. Det bara är så:)
  Sitter och läser mig tillbaka i bloggvärlden då min ??? inte har sett det möjligt att spendera tid vid bloggandet.
  Jag njuter nu av att läsa om dina äventyr, både borta och på hemma plan! Jag försöker skriva lite mer till min blogg oxå, men det blir mest i tanken. FAST ibland lite till....

  Jag gillar att sitta här och läsa. Vi ses en annan dag *ler*

  Kramar

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin