onsdag 18 maj 2011

Jaha mina vänner...

...då var det återigen dags för lite inspirationsbilder här på bloggen vilket ger vid handen att dom inte har ett dugg med mitt hem att skaffa annat än att dom spinner runt i min ångestfyllda hjärna i form av ”jag vill fett gärna att det ska se ut så här hemma hos mig” någonstans mellan ”jag skulle kunna döda för en bulle till kaffet” och ”den av mina grannar som spelar piano mitt i nätterna ska dö”

Alla bilder: Sköna HemJust nu är det tok-chokat inför Abiturientbal på lördag och stundande blomsterklädd student i juni.
Igår fick jag det höga nöjet att göra fina balnaglar på min dotter och samtalet Mor och Dotter emellan innehåller numera enbart viktiga ord såsom;

Balklänning
Frisyrer
Handskar
Kompisar
Underkjol
Skor
Skavsårsplåster
Sittplatser
Biljetter
Dansturer
Picknik
Studentskylt
Smink
Utspring
Champagnefrukost
Buffémat
Väskor
Örhängen
Gäster
Hårsmycken
Tidplan
Naglar
Pojkvän tillika danspartner

Alla andra ord faller under kriteriet samtalsutfyllnad ;)

Nu ska jag gå och föra ett semi-intellektuellt samtal med Lasse eller vid närmare eftertanke inget samtal alls, vilket är att föredra enligt säkra manliga källor, och när den 10 juni har passerat kan vi ta upp tråden i samtalen som rör mer vardagliga och minst lika viktiga saker som till exempel.... gräs, eller inte gräs ;)

Ha en skön fortsättning på dagen, själv ska jag gå och smida illvilliga planer för mina grannar...
Kram
Karin
alias "lägenhetsgerillan"

6 kommentarer:

 1. Wow, vilka härliga inspirationsbilder!!

  Kram/M

  SvaraRadera
 2. Kul att höra ,här här går allt i studentens tecken med.Skor =byte av skor grr.Fel klänning ny påväg å sen buffen foto m,m
  Fina mysig blogg den ska jag följa kram
  Victoria

  SvaraRadera
 3. Hihi, har saknat att fnissa till dina texter.. härligt inspirerande som alltid att titta in hos dig!
  Kram /Anna

  SvaraRadera
 4. Hahahaha! Jag älskar att läsa dina betraktelser! Vi har precis sammma syn på saker och ting! Det som gjorde att skrattet ekade högt i Stavik var ”jag vill fett gärna att det ska se ut så här hemma hos mig”. Love it!

  SvaraRadera
 5. Du e bra rolig du;) hihi fina bilder/ Johanna

  SvaraRadera
 6. Ett sådant där svart växthus hade gärna fått flytta in i min trädgård. Nu har jag suktat efter ett i 13 år, så nog sjutton om jag snart inte ska ha råd till ett ;o)

  Urfina inspirationsbilder!!
  Kram o gosig helg!
  Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin