måndag 2 maj 2011

Jahapp..

Är det dags att se något annat än Paris nu eller...
Vad sägs om en lastbil kanske, jahaarå här kastar vi oss mellan ytterlägena totalt utan hämningar ;)

Vi har varit i Älvdalen och jobbat häcken av oss i helgen, skönt att komma tillbaka till jobbet och vila lite... näärå skoja bara, om att jag vilar på jobbet alltså, eller ja, på sätt och vis stämmer det ju.. jag sitter på kontor så i ordets mening är det väl vila om man jämför med att röja hela gården på Näset så att det blir tomt överallt ;)Här är jag visst med lite i nederkant också.. mästerfotografen ;)

Faan vad med grejer.. om ni ursäktar språket ;)
Saker från generationer tillbaka, inte bara våra föräldrar utan också deras föräldrar.. och gudarna vet vem mer..
Det mesta av värde, nåja värde är väl en definitionsfråga ;) är redan omhändertaget sedan tidigare, så den här trippen var liksom sista rycket, nu måste gården tömmas för dom nya ägarna.

Har ni tömt en gård någon gång som funnits i familjen i generationer? Jo några av er har det, det vet jag, och jag kan säga att det inte är något jag ens önskar min värsta fiende.
Alltså, förstår ni... att jag också har dom där generna som har genererat allt detta skrot och bråte.. i rakt nedstigande led... jag önskar inte min värsta fiende mina uthus heller kan jag avslöja utan att säga för mycket och nu har dom sällat sig till den exklusiva skara av uthus där det återfinns bråte från generationer tillbaka eftersom mycket har fått följa med oss hem.... visst nämde jag något om genetiskt arv i rakt nedstigande led ;)

Ha en skön början på veckan!
Hugs
Krutan

3 kommentarer:

 1. Nej fy skutton va med grejer....
  Själv(med syskons hjälp), har jag bara tömt en villa på föräldrarnas hamstergömmor.
  Men detta, tur att ni var några stycken till det.
  Skönt med lite vardag mellan varven då kanske..

  Kramar

  SvaraRadera
 2. Hmm... lite sorgligt tycker jag nog allt att det är ändå. Även om jag inte har något som helst förhållande till gården och dess tidigare invånare.

  SvaraRadera
 3. Det ser riktigt slitsamt ut!
  Har inte riktigt varit i samma situation men varit med på ett hörn när min kära mormors hus skulle tömmas, och hon kunde spara på saker hon!!

  Ha en riktigt bra dag, Jennie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin