tisdag 10 maj 2011

Prylar Prylar

God morgon alla cyberpraliner!Det är små gubbar eller katter eller något annat lustigt ansikte på benen, söta eller otäcka, jag vet inte, jag har inte bestämt mig än, det ser ut som arga ögon och huggtänder, inte så gulligt faktiskt ;)
Jag såg det först när jag tittade på bilderna :)Det finns mer av mig idag än det gjorde före helgen, ganska mycket mer faktiskt.
Jag undrar om jag har kompisen BiB och alla grillade korvar att tacka för det? ;)
Kanske har dom där förföriska wienerbröden något med saken att skaffa också? Dom som måste ha slunkit ner under en blackout för hade jag varit vid medvetande, hade jag naturligtvis aaaldrig ätit dom ;)
Något som också finns mer av är små loppisfynd i stugan men dom har egentligen inte ökat i antal i helgen om vi nu ska syssla med hårklyverier.
Fast ändå har dom det. Fynden har nämligen legat nedpackade sedan jag lade mina lystna vantar på dom, och nu dök dom upp i helgen, så i princip kan vi säga att dom blev fler just då, dom kom i alla fall upp på hyllan i köket i helgen, och det kändes nästan som om jag fyndade dom på nytt just då igen ;)


Have a nice one!

Hugs
Krutan

2 kommentarer:

 1. Jamen, det är ju bara härligt med prylar. Kanske inte allt för många, men så där lite lagom ;o)
  I alla fall gillar jag dina prylar :o)

  Ha en go' helg!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd : ) kram Sofia

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin