onsdag 4 maj 2011

Sch..

Hörde ni ljudet?
…det var ljudet av vinterförlamningen som släppte Äntligen!
Välkommen kära sommarhalvårsinspirationimassor :)Vet ni vad, den kan hända, det kanske till och med är mycket möjligt, man kan eventuellt också hålla det för mycket troligt att jag faktiskt har köpt ett gammalt blått skrivbord.
Naturligtvis inte alls något planerat inköp, men hallå, vilka inköp är planerade? Inte särskilt många här hos oss i alla fall ;)
Det kan hända att just det här inköpet, inte är helt och fullständigt förankrat på hemmaplan, det kan också hända att jag köpte plåtstolen på bilden i ögonblickets ingivelse, man kan också hålla det för troligt att jag dessutom köpte en likadan röd stol… Jag tyckte liksom att det här skulle passa oerhört bra ihop med vår svartvita tapet med kinesgubbar på, till och med så bra, så att det hade varit snudd på kriminellt att inte köpa sakerna!
Kinestapeten har för övrigt inte kommit upp ur kartongen än och än mindre upp på någon vägg, så ni har inte missat något. Här skyndar vi långsamt med vissa saker men jag lovar att visa, om och när det blir färdigt ;)

Vet ni, jag tror att det är den gröna färgen, ni vet den som färgar hela naturen nu, den som är så härligt inspirerande.
Dom flesta jag har pratat med tycker bäst om den nygröna ärtiga färgen som finns än så länge, men jag vältrar mig i ovillkorlig kärlek till den överdådiga svulstiga spenatgröna färgen som formligen väller omkring och omsluter en som en tjock härlig mjuk massa på sommaren när allt är färdigt och utslaget…

Jodå, det kan ju gubevars hända att värmen gjorde sitt till också, man tinar liksom upp och det blir så lätt(are) att tänka ;) men den här veckan har vi dock haft en reality check gällande årstid och väder här.
Bore har gjort en liten provtryckning med hagel snö och drivis. Det och temperaturer på +0 grader, visst jag är ju förstås glad att det är på plussidan av nollan om det nu har någon betydelse, är inget som står högst upp på önskelistan i maj månad ;)
Något som däremot står högt upp på listan är rabatter och grusgångar ute i stugan men det är en annan historia ;)

Nu mina vänner ska jag sätta mig och klura på:

1. hur jag ska framföra den glada nyheten om dom fantastiska nyförvärven
2. hur jag ska bära mig åt för att motivera en resa till Falun, för att hämta hem grejerna från den fantastiska butiken Norrgården. I synnerhet eftersom vi kom hem från Dalarna i söndags
3. om behovet uppstår, en eventuell muta och vad det skulle kunna vara, vi äger ju redan en grävmaskin ;)

Kram på er alla vårfjun
Krutan

8 kommentarer:

 1. Förstår att du inte kan motstå varken stol eller skrivbord
  Gillar verkligen färgen på skrivbordet
  Ha en bra dag

  SvaraRadera
 2. Ställ dig bredvid möblerna, inte en fin pose och säg TADA!!!

  SvaraRadera
 3. Haha..va härligt! Den färgkombon låter ju superfin mot den tapeten! Jag tyckte du gjorde ett fynd...lr rättare sagt tre!:)

  SvaraRadera
 4. Ja du kan ju säga att du bara måste åka till Falun för att du blivit bjuden på Vernissage!
  På lördag den 7 maj har vi på Blå Snigel på Slaggatan 20 (Konsthantverksbutik med baramåsteha grejor!)Vernissage med Anna Waliins jättefina keramik.
  Välkommen!
  Maria

  SvaraRadera
 5. Ups, som det kan gå ;o) Ja men varför inte ett blått skrivbord eller var det turkost?...jag förstår i alla fall genast att du inte bara kunde lämna det där i butiken. 'Must have'...kommer ofta över mig med och det finns tyvärr inget botemedel ;o)

  Lycka till med mutan! Det ska säkert gå bra...du har ju redan köpt det :o)
  Kram på dig och ha en skön helg!
  Ulrika

  SvaraRadera
 6. Visst var det ett underbart ljud!

  Följer dig nu via Bloglovin.

  Önskar dig en underbar helg!

  SvaraRadera
 7. Du kan ställa det här sålänge:)

  Trevlig tur till Falun!

  Kram Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin