torsdag 16 juni 2011

Efterlysning!

Godmorgon alla bloggpraliner!

Jag skulle vilja be er om lite hjälp så här på morgonen..
Som jag har nämnt så ställer vi kosan ut på vägarna i morgon igen, tjoho, jag gillar verkligen att vara på väg någonstans, förväntan om det okända, mhm en härlig känsla :)


Så här glada är vi när vi får resa någonstans. Mor och Dotter i bussen på väg in till Paris. Lasse och Mattias sitter brevid och sover!? ;)

Den här gången ställer vi kosan mot Söderhamn, för en träff med en massa människor som vi inte träffat på en herrans massa år närmare bestämt 16 st, och människor som jag aldrig träffat men kommer att få möta på lördag. Det ska bli riktigt spännande och roligt.
Vi ska ha en träff för anställda som jobbat på Flygflottiljen (F15) i Söderhamn innan den blev nedlagd och efter en del fix under lördag förmiddag kommer jag att ha ett fönster på några timmar då jag har möjlighet att besöka lite butiker :)

Det är här jag behöver hjälp av er gulliga bloggläsare ute i landet

Jag skulle behöva tips på butiker som finns i Söderhamn

Dom får inte ligga för långt bort eftersom jag måste hinna börja i tid, ni vet, med det digra tidskrävande arbetet, att förvandla en 40+ till en glammig partypingla ;)

Det skulle vara jätteroligt att få några tips eftersom det var ganska många år sedan vi bodde i staden och då fanns inte så stort utbud av inrednings- och livsstilsbutiker!


Ojdå, där ser man, dags för morgonkaffe ;)
Ha det nu så gott idag så hörs vi i morgon!

Puss och Kram alla godingar!
Karin

4 kommentarer:

 1. Så fina ni är!♥

  Har tyvärr inga tips till dig, men önskar dig en trevlig resa ialla fall!

  Kram Annica

  SvaraRadera
 2. Sorry, inga tips. Men ni är lika som bär :) mor o barn /Therese

  SvaraRadera
 3. Var ju där förra sommaren och kommer ihåg pizzerian vi åt på... mat måste man ju ha. Och att det fanns en massa loppisar och antikbodar i ena änden av stan, typ norrut... vilka handfasta tips va!?

  Ha det så kul!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. typiskt att jag är sent ute... men i rtugsund finns månses design- läckert keramik och i närheten av de ligger rosengatans cafe och affär men lantlig inredning.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin