tisdag 28 juni 2011

Hallii hallåå

..på er alla sommarsnäckor!
Nix jag har inte sköljt med tidvågen av regn och försvunnit ;)

Visst har man varit orolig ibland, veckorna som har varit, för att Östgötaslätten ska anta sin forna form som sjöbotten igen så tack och lov för lite sol och värme, ett efterlängtat avbräck i det evinnerliga regnandet.

Man blir dock lite orolig eftersom det känns som om det bara finns ett visst antal varma vackra dagar per sommar och gör vi slut på dom för fort så blir inga kvar till semestern... Aargh.. regnet gör en till och med paranoid ;)

Jag brukar plocka fram lite fina bilder och kika på när livet (läs vädret) blir alldeles för eländigt. Bilderna nedan kommer från min inspirationsmapp för trädgård som heter:

"fett fina trädgårdsrum som jag ska göra när jag blir rik och inte behöver jobba och har hur mycket tid som helst över och har övertalat Lasse om dess absoluta nödvändighet" ;)


Jag har redan tjatat till mig fyra pallkragar och jag har en trädgårdssäng.. och att inte förglömma, en grävmaskin ;)
.. ni förstår att bilden inte föreställer vår trädgård, eller hur ;)

Och inte det här heller för det är Ikea hemma ;)
Det som fattas nu, bortsett från allt annat, är två korgstolar från det stora varuhuset och dom har jag jagat i fler veckor än jag orkar räkna och varje gång som det har kommit en leverans har jag kommit för sent och dom är slut hur svårt ska det vara.. när nästa leverans kommer ska jag sova i sovsäck utanför entrén.. kanske... eller åka till Göteborg för där finns det några stycken ;)

Ha en skön fortsättning på veckan i sommarvärmenäntligen
Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin