måndag 13 juni 2011

Jaha där ser man.....Vilka stora bilder jag fick till :)
Skrivbordet och stolen från Norrgården i Falun står just nu på vänt i stugan tills tapeterna kommit upp på väggen i lägenheten.

Ojojoj..
Efter dessa slitsamma veckor är jag nu helt slut som artist!
Allt är avklarat.. bal, student, bjudningar, kurser, enhetsdagar, flängande fram och tillbaka över landet och nu till sist en elak förkylning som ett brev på posten, näsan är helt rödsnuten, jag skulle lätt kunna vikariera för Rudolf, luftrören ömmar och huvudet värker.
Det enda som återstår är en helg i Söderhamn, en bit att åka, 44 mil enkel resa, fre-sön, men sen, inget mer bokat på hela sommaren..
noll, nada, zero, inget.
Inte ens semestern är uppbokad, hur najs är det så säg,
bara ledigt.
Vi har en fundering om att vi ska lufta husvagnen igen i sommar, jag och Lasse, och då kanske i Danmark den här gången... mhm, den karamellen tål att sugas på. Där kanske jag kan komplettera med några Danska husvagns-skills, en del ovärderliga färdigheter när det gäller Svensk camping har jag ju redan på mitt CV ;)
Annars står en vecka i solen på en strand väldigt högt i kurs just nu, helt klart bland topp 3 kanske till och med i ledande position där enda beslutet man måste ta ställning till är om man ska vända sig om på solsängen eller inte ;)
Snart stundar dock, enligt säkra militära källor, tapetsering hemma i lägenheten ;)  Det finns en viss oro i leden för att kinesgubbar med båtar ska hinna gå ur modet eller falla mig ur smaken innan jag får ändan ur vagnen ;)
Nu däremot ska jag inta ryggläge i soffan och eventuellt dregla lite på kuddarna, läsa en bok och senare lyssna på Project Runway på TV 3!

Pussåkram
Krutan sparlåga..

3 kommentarer:

 1. Krya på dig.
  Tröttnar du på skrivbordet kan du höra av dig;)

  Marie

  SvaraRadera
 2. Jag säger som Marie; här finns också plats för ett turkost skrivbord om du skulle tröttna ;o)
  Är väldigt nyfiken på dina kinesergubbar....inte för att jag vill på något sätt pressa dig ;o))) Efter sommaren ska jag sätta igång operation övertalning här hemma för att byta tapeten på garderobsdörrarna till ett snyggt 1700talsmönster. Förhoppningsvis en baggis ;o)

  Krya på dig!
  Kram
  ulrika

  SvaraRadera
 3. Var en stund sen jag kikade in här sist så jag har haft en del "catching up to do". Måste bara säga att SHIT så snygg hon är din dotter, balfixad å allt! Håret var ju så läckert så jag funderar just nu på att sätta mig i bilen och åka tvärs över hela landet bara för att få gå till samma frisör! De kan ni hälsa henne!

  Kramar, Carina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin