lördag 18 juni 2011

Kallt som istiden


Huvudvärken efter hotell-natten from hell ligger som en filt över hjärnan och jag skulle helst ligga och vila här i värmen och kika i några fina inredningsböcker ;)
Hej på er alla sköningar

Kikar in en snabbis!

Vilket hotelläventyr vi har haft här uppe i Söderhamn.
Vi hade ju intet ont anandes bokat rum på flygstaden där vi ska ha träffen ikväll, närmare bestämt på Funemässen hotel och konferens, ojojoj gissa om jag ångrar det idag ;)

När vi sent om sider kom fram igår kväll vid 21.30 och hämtade nyckeln som hade blivit utlagd i brevlådan var vi trötta, frusna och såg fram emot en skön natts sömn men ack vad vi bedrog oss. I kuvertet med nyckeln låg en lapp där det stod att vi var för få inbokade gäster så frukost skulle inte serveras på morgonen som utlovat... eeh va?

När vi sen kom in i rummet luktade det unket, det var jättesunkigt och det verkade inte ha varit använt på länge eftersom dammet låg som en hinna på allt. Men det värsta var, att det säkert inte var mer än 16 grader inne och elementen var iskalla. Det enda som var kallare än elementen var golvet, det gick knappast att gå i bara strumporna! Enda skillnaden mot ute var att det inte blåste och regnade inne...

Vi ringde såklart och klagade och dom skickade en fastighetsskötare som skulle sätta på värmen.. den var tydligen inte på.. men hallå man fick ju frysskador i häcken när man satte sig på toan det var så dags att sätta på värmen då!

Så inatt mina vänner har jag sovit med kläderna på, och frusigt som jag aldrig gjort förr och i morse när vi vaknade var elementen fortfarande inte varma och enda anledningen att det kanske var två grader varmare var, att vi hade sovit i rummet och värmt upp det. Jag skulle ha packat flossakalsonger och helly hansen-tröja som pyjamas... att jag inte tänkte på det när jag skulle bo på hotell ;)

Snabbt som ögat packade vi ihop i morse och just nu sitter jag i ett jättefint dubbelrum på Stadshotellet i stället. Här finns det värme, för både det och frukost som faktiskt serveras, ingår i priset, det ni ;)

Nu ska jag gå och ta en skön dusch och några huvudvärkstabletter och börja groomingen inför kvällen ;)

Ispussar och Varmakramar
Krutan

4 kommentarer:

 1. Usch vad trist, avskyr att frysa på nätterna. Min familjen hyrde del av omgjort stall en gång och oj, vad vi frös om nätterna. Vi fick bråka lite med ägaren och sen flyttade vi. Christina

  SvaraRadera
 2. Hej, det var länge sedan jag var in och kollade hos dig. Så mycket som hänt.
  Bal dotter, m m...
  När jag har sådan huvudvärk brukar jag kalla den för "blykeps".

  Själv har det varit lite "down", men haft en ganska väl fylld vardag ändå....

  Trots detta har jag börjat med en ny blogg "Nu reser vi", då det är ett år sedan vi var i USA på lång resa hela familjen. Jag "försöker" göra lite dag för dag uppdateringar, hmm..

  Hoppas ni hade det trevligti övrigt på er utflykt.!!

  (Det bliv blandade inslg här märker jag, men det är ju så jag/man är ibland)


  Vi hörs!
  Många kramar

  SvaraRadera
 3. Vad trist det är att frysa på nätterna, speciellt om man inte bor hemma.

  Ha en fortsatt bra söndag

  SvaraRadera
 4. fy vad tråkigt, man vill ju ha det bra på hotell... Vi hade en liknande upplevelse fast på Kreta. Det var som att sova i ett mausoleum, kall marmor överallt. Hade lamporna tända över sängen nån timme innan läggdags för dom värmde lite :)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin