onsdag 29 juni 2011

Livet är här och nu!

Det gäller att njuta av varje sekund, passa på att inhämta via alla sinnen och spara i minnet för att ta fram och tänka på under regniga dagar.Mitt favoritställe i vår lägenhet är den lilla fåtöljen från det stora varuhuset, inte den allra bekvämaste jag har suttit i, kanske inte ens topp 3 men med bästa placeringen i vardagsrummet, precis innanför de stora fönstren med härligt ljus och balkongdörren som släpper in frisk luft och leder ut till vår sköna lummiga balkong.

När det regnar kan man sitta i fåtöljen med balkongdörren öppen och lyssna till regnets smattrande mot plåten och bli sådär skönt avslappnad och sömnig, då, när det bara regnar ibland och inte varje dag, är det skönt att njuta av det också, dofterna, ljuden och den svala luften.

Ha en skön mitten av veckan
Kram
Karin

3 kommentarer:

 1. Suuuuperfina bilder från ditt vackra vardagsrum!!! Uuuunderbara ljustakar!!!

  Kraaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 2. En balkong som er ser verkligen härlig ut. Och lummig dessutom! Förstår att du njuter där, både utanför o innanför :o)

  Ha en go' sommar och njut av ledigheten!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera
 3. Som taget ur vilken inredningstidning som helst, underbara bilder. Önskar att jag hade den känslan för inredning, super snyggt.

  /Carina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin