tisdag 19 juli 2011

Gaah!

Ska det vara så här?.. verkligen?.. på riktigt?.. for real?
Var är sommaren?
Jag är så hjärtinnerligt trött på det här föbaskade regnandet, visst visst, jättebra för våra gräsfrön, jippii... or not!
Jag skiter väl i gräsfröna, jag vill ha värme och sol!


Jag vill fortsätta att Ernsta vår veranda/fallfärdiga ruckel ;)
jag tänkte måla golvet.. men det typ regnar ju hela tiden..


Så här såg den ut när jag började men nu är det helt stiltje och alla ideér och all kreativitet ligger som en stor brännande boll mitt i magen och vill bara komma ut.. aargh, jag blir tokig!Det enda som återstår är att sitta hemma och lyssna på det förbaskade regnet som aldrig tar slut och bläddra sönder alla tidningar och böcker i jakt på ytterligare idéer som kan mullra runt i kroppen som ett oväder som lurar i horisonten. Ett oväder som hotar att explodera när som helst och rakt i ansiktet på den som står närmast, jag får bita ihop om det bristande tålamodet hundra gånger per dag och jag blir så rastslös så att jag skulle kunna skrika rakt ut...

Jag hatar det här evinnerliga jävla regnandet!

3 kommentarer:

 1. Jag håller med;)

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Frustrerade när man planerar och så bara regnar det..attans!

  Kram Marina

  SvaraRadera
 3. oh!!! hope it was raining here, we really need it... and hope you have lots of sunny days.
  hugs from Chile

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin