torsdag 28 juli 2011

In progress..

Hej på er alla gullefjun!
Visst är det väl härligt att vi har fått lite sommarväder. Vi har haft tre hela dagar med sol och sommarvärme :) Tack för det vädergudarna!
Här Ernstas det för fullt ute på verandan och det blir riktigt bra och det är hur kul som helst, jag tror till och med att jag ska plocka fram symaskinen och sitta ute och sy alla kuddöverdrag som behövs till alla sittplatser.
Jag har också hunnit med min alltför länge åsidosatta pelargonplikt och har slösat lite kärlek på dom stackars sticklingarna som har rakat i höjden i sommar :) Nu har vi sisådär.. en hel bunt med Mårbacka och en del av dom är stora som små pelargonträd.
Egentligen borde jag renovera fönster till utbyggnaden av huset men jag vill mycket hellre skrota omkring ute i solen för vem vet hur länge det varar och så fort det börjar regna igen så lovar jag dyrt och heligt att jag ska krypa inomhus och skrapa och kitta och måla för glatta livet ;)


korgstol ikeaplättar i luften soppterrin 1korgstolrostiga pallar murgröna

Jag har också sett till att alla semesterfirare i stugan, dvs jag och Lasse, har fått ordentliga och kulinariska måltider till livs.. lunchen är ju som bekant en mycket viktig måltid när man ägnar sig åt kroppsarbete i sommarvärmen och jag har haft ansvar för lunchgrillningen. Naturligtvis passade jag på att visa prov på min ovärderliga simultankapacitet när det var dags för matlagning ;)
… att ansvara för lunchgrillningen och pimpa veranda samtidigt….. nope, ingen bra idé… inget jag skulle vilja rekommendera.. och inte Lasse heller ;)


grillad korv
Ha en superskön fortsättning på dagen!
Grilla lugnt!
Kram Krutan the grillmaster ;)

9 kommentarer:

 1. Vilka fina soppterriner! Hmm..jag kanske ska ställa fram min Gröna Anna...knappt man törs med två pojkar i huset :)

  SvaraRadera
 2. Patricia, Åland28 juli 2011 23:02

  *GAPSKRATT!!* Plötsligt blev jag så hungrig...:) By the way, läser ofta din blogg men har aldrig kommenterat tidigare. Gillar den skarpt och du verkar ha det såå himla fint. Ha det gott i sommarvärmen.

  SvaraRadera
 3. Grilla och pimpa var visst ingen bra idé... utom när man gör en sak i taget.
  Annars låter det ju väldigt Ernstigt att sitta ute och sy..

  Ha de! Marie

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder!!
  Med undantag för grillkorven.. hahaha

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Vad mysigt det ser ut på verandan. Men den där lunchen hihi det känner även jag igen.
  Hoppas att solen skiner så du kan fortätta med ditt "Ernsande"
  Ha en fin fin fortsatt trevlig helg
  kram Arja♥

  SvaraRadera
 6. Tack för dagens flin!
  Mina mungipor nådde nyss öronen!
  Gillar dina korvar skarpt.
  Du får gärna grilla hos oss nästa gång.
  Not!
  Inte bra att vara för "Ernst" (=allvarlig på tyska),
  det kan förstöra aptiten.

  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram Elle

  PS. Gillar din blogg skarpt, nu ska jag sätta den i min blogglista!

  SvaraRadera
 7. Ha ha! Dagens garv :D
  Jag känner igen det där ;) hos mig själv. /Therese

  SvaraRadera
 8. Jag blir så glad av att läsa din blogg. Och eftersom jag läser allt så vet jag att du skulle köa till Ikea för att få tag på rottingfåtöljerna. Ursnygga. Men är dom verkligen ifrån det stora varuhuset eller har du köpt dom i en annan "affär". Kram L8

  SvaraRadera
 9. Vilka fina bilder & underbar soppskål! Ser riktigt mysigt ut med korgstolarna.

  Kram Helena

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin