tisdag 12 juli 2011

Nämen..

..hur blev det nu?

Jag vet inte vad som hände, det blev lite Mäster Skräddare av det hela ;)

Goddag goddag är altanen färdig?
Ack nej..
Är den inte färdig, varför det då?
Ack jo, det bidde ingen altan..
Jasså, bidde det ingen altan, vad bidde det då då?
Det bidde en hög med ruttet maskätet bråte.. ;)Så det kan bli ibland ;)

Det visade sig att altanen var så shabby shit och hade så djupgående patina ;) så att den inte går att rädda.. det går att låta den stå kvar så länge den står, men att bygga eller till något, är inte tillrådligt, det finns helt enkelt på en del ställen inte så mycket som ett jota att fästa saker och ting i om ni förstår vad jag menar ;) Alla bärande konstruktioner är fortfarande typ.. okej men det andra lull-lullet, som räcket till exempel, blir på sina ställen till smul när man tar i det..

Såå, nu är det ju på det viset, att inget ont som inte har något gott med sig som man brukar säga. För vissa är glaset halvfullt och för vissa halvtomt ;)
Helt plötsligt stod vi där med väldigt långa ansikten, Lasses såg lite mulet ut också, för det där Ernstandet som var mitt lilla lilla lilla projekt skulle ju gå toksnabbt och vara sådär skitenkelt ni vet, det hade jag ju dyrt och heligt lovat, och helt plötsligt stod vi där och fick lov att ta ett beslut om vi eventuellt skulle bygga en helt ny altan/glasveranda... ja jösses så poppis jag blev då för att jag hade börjat rota och peta i det där gamla bygget ;)

En fördel med att börja om från början är att önskelistan kan vara så mycket större, längre och bredare, så om tomten eller tandfén eller någon annan lämplig person läser det här så önskar jag mig en sån veranda som på bilden ovanför ;)

Ha en skön början på veckan
Kram Krutan

4 kommentarer:

 1. Men gud, du är ju sååå sjukt rolig! Lycka till med det lilla lilla illa projektet. Som sagt, inget avancerat alls. ;)

  Förresten, du är omtalad hos mig idag. :)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Underbart att läsa dina inlägg, skriver om allt på ett för oss underhållande sätt. kram johanna

  SvaraRadera
 3. Haha...shabby shit! Det är nog så andra tänker om vår stil här på bloggarna!!! Lycka till med verandarenoveringen håller tumamrna för dg/er. Den fina verandan på bilden är min drömveranda helt klart sådär härligt shabby shit som jag tycker om..hihi!

  Ha en fin dag!
  Kram Marina

  SvaraRadera
 4. Hoppas tomten eller tandfén hör din bön:)

  Lycka till! Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin