lördag 9 juli 2011

Nej nu jäklar..

 ...får det vara slut på det här depperiet sa Lasse och tog mig i kragen och sparkade ut mig till stugan.. precis vad jag behövde, tänk vad han kan den där Lasse ;)

Inspirationsbild till det lilla lilla lilla projektet.

Det är inte så mycket som jag kan göra i torpstugan just nu, så jag sitter lite på vänt kan man säga och vad är då bättre än att dra igång ett eget litet litet litet projekt.
Det är ju snart semester gubevars och eftersom jag måste sitta och intala mig att tiden flyger fram då jag måste jobba två hela långa veckor till innan det är min tur.. så har jag bestämt mig för att vara lite proaktiv inför semestern så att när den väl kommer så har vi någonstans att krypa in och sitta när det regnar, ni vet.. Svensk sommar.. inte det solsäkraste man kan skrämma fram norr om ekvatorn ;)
Trots vädret kan det ju faktiskt vara lite mysigt att inte behöva sitta inne-inne, utan hellre ute-inne när sommarvädret inte infriar de löften om sol och värme som man hoppats på, under alla timmar man suttit i saltgruvan och jobbat i sitt anletes svett och otåligt väntat på semestern.
Jag har tänkt att Ernst´a uteplatsen/verandan som vi faktiskt har... under tak.. eeh (!?) på Sivan´s barack. Den som för närvarande extraknäcker som förvaring för en miljonersmiljarders gamla fönster och en nedmonterad kakelugn och jaja, visst visst.. för all del, en hel del annat bråte också.. den hade jag tänkt ge en liten ansiktslyftning, ingenting avancerat alls, utan lite målarfärg, tid och ett par gamla fönster... hmm kanske lite virke också, och grus... jooo och en hel massa växter så klar ;) och på tal om det, såg ni Ernst i torsdags kväll?
Ni anar inte vilket sammanträffande det var, neej jag stalkade inte honom som jag brukar göra med andra tv-profiler ;)
Jag och Lasse var nämligen ute på Billbäcks plantskola utanför Norrköping och klappade på alla fina växter förra helgen och där spånade jag lite med Lasse (jag pratade på både in- och utandning och Lasse filtrerade som om livet hängde på det) om en alldeles superbra idé jag kom på, nämligen att man kunde ta en jättestor plastkruka och klä in den med trä och använda där man inte kan plantera växterna i backen...

men hallåå, döm om min förvåning när Ernst börjar greja med sina krukor i programmet... Ernst och jag va hehehe ;)

tack för det, då slapp jag krumelura och tänka ut hur jag ska göra :)

Ha en skön Lördag
Pussåkram
Karin

2 kommentarer:

 1. Härlig inspirationsbild
  Låter som ett roligt inte så litet projekt du tänker sätta igång
  Lycka till
  Ha en riktigt bra dag

  SvaraRadera
 2. Lycka till med dina projekt. Snart är du ledig och då kan du vila eller sätta fart med alla dina idéer, vilket du vill.

  Må så gott. Kram Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin