fredag 22 juli 2011

Semesterplaner

ÄNTLIGEN!!


Snart... väldigt snart är det semester
Vi har dock blivit tvugna att revidera semesterplanerna en aning, det blir alltså ingen romantisk husvagnssemester i Danmark med rödtjut och grillchips ;)
Nej den mina vänner, den har jag, snabbt som attan blåst av eftersom vi helt plötsligt fick oväntat besök, och det med besked, men den här gången hjälper det inte att servera Gevalia, nej, nej, nej, det måste vara någonting av mycket starkare karaktär ;)

Våra (o)vänner myrorna kände sig frestade att kolonisera detta ännu outforskade territorium till husvagn.
Det innebär att det har utbrutit en febril verksamhet och en hel del svärmeri i ovan nämnda fordon... och så mycket kan jag säga, att det inte är jag och Lasse som är särskilt amorösa i det regniga, kylslagna och fuktiga sommarvädret ;)

Vi har inte dragit upp några speciella ersättningsplaner för semestern men ett som är säkert är, att om jag måste vara hemma hela semestern i regn och rusk då är risken överhängande att jag blir inlagd hos männen med vita rockar...
För närvarande ligger vi i varsin skyttegrav utkallade i det rafflande semesterkriget. Utgången är mycket oviss och båda sidor gör utfall och framryckande manövrar men dödläget består ;)

Ha en skön helg!
(Om ni undrade så var dom starkare varorna avsedda för mig ;)

Kram Krutan
(som väntar in semestern, en timme och fjorton minuter kvar)

4 kommentarer:

 1. Lycka till med semesterplanerna och se till att inte hamna bland vitrockar;) Christina

  SvaraRadera
 2. Nämen va tusan! Tänk vad du skulle underhålla dessa gubbar i vita rockar! Hihi! Men håll dig därifrån och fortsätt roa oss istället!! För det gör du så bra!

  SvaraRadera
 3. Men vilken underbar säng! :)

  SvaraRadera
 4. Bilden är underbar!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin