torsdag 14 juli 2011

Vad tror ni..

får man bryta lös mig från karusellen på lördag..förstenad av skräck...?

 Höjd 116 meter.. på 3,1 sekunder faller du 90 meter i 110 km/h med en belastning av 4 G... wiiii


Gaah.. jag får adrenalinpåslag bara av att titta på bilden..
Jag är redigt höjdrädd och har fet dödsångest redan när vi passerar trädtopparna när jag åker fritt fall och väl uppe får ingen prata eller röra mig så, grejer som att hålla handen och sånt där går fetbort.
prata inte med mig!!!
brukar jag ropa i hysterisk falsett med en underton av desperat dödsångest när någon försöker säga någonting när vi sitter högst upp och väntar på nedsläpp eftersom jag måste koncentrera mig på att tänka:
fin utsikt fin utsikt fin utsikt fin utsikt... andas andas andas andas

Och ändå ska jag åka, igen och igen och igen... jag älskar karuseller utom pariserhjulet, det är skitläskigt och det åker jag enbart under tvång ;)

Den här nya godingen har jag inte åkt än och jag brutalpeppar för den.. annars tror jag inte att jag vågar... så om tygen håller och jag överlever så kommer det en uppdatering avseende den rafflande historien på söndag.. om jag har hunnit hämta mig vill säga och inte sitter inlåst bland män i vita kläder ;)

Ha en skön fortsättning på torsdagen
kram
Krutan

1 kommentar:

  1. Heja Krutan, du vågar! Själv sjappade jag ur, och skyllde på att någon måste ta hand om lillkillen! Nej hellre äter jag hans keps än dundrar ner i 4G!

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin