måndag 8 augusti 2011

Äntligen Måndag..

Godmorgon alla godingar! :)

Sitter här och har tvättjänst, ingen sovmorgon trots semester, allt det vanliga ska ju nämligen göras i alla fall, städning, tvätt, matlagning.. nåja det är inte så illa som det låter.
Nu kan jag ostört sitta och Hemnetknarka lite utan att någon frågar vad hur och varför ;)

När vi åkte hem från Kalmar i lördags åkte vi väg 34 genom småland förbi Blomstermåla, Hultsfred och Vimmerby mycket roligare än att sitta och dundra fram på E22´an instängd av alla räcken utan att se något kul alls. Det är ju så himla fint i dom Småländska skogarna med alla små samhällen så jag blev lite inspirerad...
..skulle det inte vara roligt att äga ett gammalt församlingshus eller en gammal skola, ett hus med rymd och stora rum där själen kan sväva fritt under taket, bara för rekreation och inte en massa arbete, någonstans dit man kan åka för att vila och ta igen sig lite... sjunga långsamhetens lov ni vet :) Ja ja, jag kanske skulle behöva lära mig den sången först.. men sen, efter det skulle jag kunna sjunga för full hals ;)

Det måste förstås vara ett hus som inte är fallfärdigt utan som går att åtgärda med lite målarfärg och kärlek och jag har hittat några stycken.. vad tycker ni, det längst upp är väl helt otroligt charmigt :) Lasse går numera omkring här hemma lite blek och orolig för att hans impulsiva sambo ska rusa åstad och köpa sig ett till gammalt hus.. man vet ju liksom aldrig med henne, hon ska helst inte ha tillgång till pengar alls ;)

Nu mina kära vänner ska jag gå och hänga tvätt, lattjolajbans på hög nivå ;)
Helt gratis nöje.. typ ;)

PussåKram
Krutan

4 kommentarer:

 1. Underbara hus! Håller med dig! Skulle gärna ha ett sånt charmigt hus! :)

  SvaraRadera
 2. Den drömmen har jag haft i sådär en 35 år eller.... Men bor jag i ett sånt? Nä, i ett rappat terracottafärgat hus som står ute om natten. Det blev liksom aldrig av. Drömde om stora ytor och gamla möbler, kök vid talarstolen....... men jag stortrivs i mitt älskade hem.
  Gillar din härliga blogg.
  Kram Yvonne

  SvaraRadera
 3. Det måste ju inte vara stort, men även jag drömmer om ett gammalt charmigt hus som bara väntar på mig och färgburken!
  Om jag hade pengar...lalalala...

  Ha en skön start på veckan!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Hus nummer ett skulle jag gärna sätta mina hjärnceller i arbete med;) Sen vore det bra om någon annan gjorde jobbet;D Christina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin