tisdag 9 augusti 2011

Dagvill..

Hallå där ute!
Här är allt bra men jag är duktigt vilse i pannkakan och jag har förfärligt dålig koll på vilken dag det är mitt i semestern ;)
Jag har nog frågat hundra gånger vilken dag det är idag och Lasse har svarat att det är tisdag... varje gång och han hävdar med bestämdhet att jag måste sluta nu innan han får ett allvarligt bryt på mig :)


På köksbänken..  just nu ;)

Jag är så dagvill att jag hade abstinens och kände mig lite orolig för att det var så många dagar sen jag gjorde ett blogginlägg, hehehe.. det var visst igår ;)

Nåja man får nog anta att det är ett angenämt besvär i alla fall och det indikerar förmodligen att jag har hamnat i den härliga ledighetsmoden till slut, helt i motsats till vad både jag och min omgivning trodde i början, då när jag höll på att driva alla till vansinnets gräns med min rastlöshet.

Idag har vi hunnit med att gå på både loppis och auktion och från auktionen blev det inte några fynd.. jag tyckte nog snarare att det mesta var rysligt dyrt, inte särskilt kul alls. Men på loppisen däremot lyckades jag fynda två jättefina saker som kanske dyker upp här på bild i morgon... under förutsättning att det inte fortsätter att dyngregna på tvärsen så att det inte går att fota ute... risken finns att det ska göra det enligt smhi..

Nu är det dags att kolla om kudden ser likadan ut som i morse när jag lämnade den!
Hugs and kisses
Krutan

3 kommentarer:

 1. Hej Krutan du är bäst.Hoppas att kudden var skön.

  Kram L8

  SvaraRadera
 2. Jag var också övertygad om att det är tisdag idag. Ända fram till lunch.
  Dags att ungarna börjar i skolan igen, så att man håller reda på dagarna.
  Ha en skön kväll!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 3. Ojojoj, väntar med spänning på nästa inlägg med bilder på dina fynd!!! Här görs sällan några fynd tyvärr men med all säkerhet gör jag ett besök på Erikshjälpen imorgon... igen...och vem vet, kanske finns där något skåp som passar mig! Förutsatt att jag hänger på låset och har vassaste armbågarna - det behövs på vårt Erikshjälpen! =)

  Tack för allt du delar med dig av i din härliga blogg!!!

  Hälsn Kristine i Bollnäs

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin