torsdag 11 augusti 2011

Lite loppislycklig..

Godmorgon alla godingar!
Sitter här helt ensam tidigt på morgonen och det är bara lite dämpat trafikjlud som hörs tillsammans med mitt knappande på tangenterna, det nybrygda kaffet ryker i koppen och jag bloggar så att jag höll på att glömma min frukostomelett i stekpannan... det höll visst på att bli en korvrepris.. note to self, inte göra något roligt samtidigt som jag lagar mat, jag måste ha glömt det sen sist, fokus Karin, fokus! ;)
Nu hade jag ju faktiskt lovat att visa mina loppisfynd så jag ska inte sitta här och prata en massa matgoja ;)
Här är mina nya fina kompisar... två gamla brandsläckare.. aaah mucho fino ;)

 
Antik brandsläckare3

Antik brandsläckare8

Antik brandsläckare6

Antik brandsläckare7

Antik brandsläckare2

Jag gick omkring på loppisen och krumelurade utan att hitta något spännande och fynden praktiskt taget bländade mig med sin frånvaro...
..men helt plötsligt stod dom bara där... lite gömda bakom andra prylar lite kallebakom en gammal soffa, jamen ni förstår väl att jag klippte dom på direkten :)
Lasse tyckte att dom var rätt okej faktiskt och mumlade godkännande :)
Annat gammalt rostigt skräp superfyndiga saker har han ibland lite svårt att förstå, men när det börjar likna verkstadsgrejer då är det en annan femma.. ni vet, som fettsprutor, gasbrännare, gamla maskiner och sånt, och dom här små godingarna kvalade nog in någonstans ute i gränslandet i den kategorin ;)

Dagen idag bjuder minsann inte någon spännande loppis eller annat skoj, nope.. idag är det åter till saltgruvan fönstren. Jag har ju haft fönsterledigt nu i två hela sköna dagar men dom dumheterna satte Gysinge snabbt stop för ;)
Maken till snabb leverans har jag väl aldrig sett.. jag beställde fönsterstift och lite annat smått och gott i måndags och igår (tisdag) fick jag ett sms att paketet kunde hämtas!
Jag gick i största hemlighet och gnuggade händerna och såg fram emot en väldigt låångsam leverans och därvid liite mer ledigt.. men nix se den lilla gubben gick inte hem ;)

Nu är det dags att väcka resten av manskapet för nu väntar hårt arbete i torpet hela dagen :)

Ha en skön dag
Pussåkram
Krutan

4 kommentarer:

 1. Jag skulle nog aldrig se den där gamla rostiga grejerna. Men det blir så fint när du får stajla!

  Lycka till med fönstren, typiskt att de var så snabba med leveransen då;)

  Kram marie

  SvaraRadera
 2. Vilka ursköna doningar du hittade. Jag skulle också ha klippt dem direkt, no questions asked.
  Jag vet, Gysinge är världsbäst på leveranser, de hittar en också på nolltid oavsett leveransadress: norrfrid, skogen vid staden i norrland, typ!
  Ha det gott, o slit inte ut dej nu!
  Eija

  SvaraRadera
 3. Ett litet tips! Det blir antik-kväll hos Björn o Markus på Countryinterior!

  SvaraRadera
 4. Härliga "vad det nu är" mackapärer!!
  Trycket på dem är helläckert!

  Kram Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin