fredag 5 augusti 2011

Me and my homies..

antika fönsterbeslagfönsterbågar
fönsterskrapagamla fönster ej färdiga
gamla fönster utan färggamla järnbeslag
renovera gamla fönsterrenoverade fönsterbågar
gamla fönstergammalt fönsterglas

Hallå i stugorna! :)
Hoppas dagen har varit bra! Här har vi haft ytterligare en dag med varmt och soligt väder, det har kommit lite regn nu på kvällskvisten men det var inget mindre än välbehövligt :)
Jag har ju dock stått inne i torpet och umgåtts tätt och flitigt med mina homiesar, dom gamla fönstren… så jag lär väl vara blek som en fis och tröttare än innan jag gick på semester när jag väl kommer tillbaka till jobbet men torpet ska förhoppningsvis se mycket trevligare ut ;)

Det är alldeles för mycket gammal målarfärg, stenhårt kitt och en hel massa beslag och på tok för många bågar, det känns som om dom aldrig tar slut och större delen av tiden hyser jag någon form av hatkärlek till dessa tingestar… just nu, mer hat än kärlek kan tilläggas, kanske i proportionerna 60/40… eller snarare 80/20 så ljuger jag inte…. det är tur att man har en resultatinriktad personlighet annars hade jag gett upp för väldigt länge sen ;)

Vi har också tio stycken små donatorfönster som står och väntar på att få göra sin grej. Det är dom som är på bild längst ner. Dessa ska få donera diverse beslag och sina glasrutor, vilka, om jag har tur som en toka, nästan som att vinna på triss faktiskt, passar utan att jag behöver skära till dom…. den som lever får se, jag korsar allt som går att korsa ;) Enligt tumstocken ska det gå, och hej, kan man inte lita på en tumstock… vad kan man då lita på? ;)

Nu ska jag slänga mig i soffan eller kanske lägga mig platt på golvet för att räta ut ryggraden och hiva fram min bästis BiB med rödtjut.. hmm, jag tror det blir soffan, det är ju trots allt lite svårt att ligga på golvet och dricka vin… kanske om jag skulle använda sugrör….

Pussågull på er allihopa!
Ha en trevlig helg, jag kom på att det är ju faktiskt fredag idag :)
Kram Krutan

9 kommentarer:

 1. =)) Roliga du! Lägg plast under dig så du inte sabbar golvet!

  Kraaam

  SvaraRadera
 2. Åh va duktig du är!! Jag får ångest när jag tänker på dom fönster vi (jag) har kvar. Hoppas rutorna p åbaksidan inte faller ut innan jag hunnit runt till den sidan.
  Du skriver så härligt i dina inlägg! Det är alltid underhållannde att läsa det du skriver!! Kramen!

  SvaraRadera
 3. Åh va duktig du är!! Jag får ångest när jag tänker på dom fönster vi (jag) har kvar. Hoppas rutorna p åbaksidan inte faller ut innan jag hunnit runt till den sidan.
  Du skriver så härligt i dina inlägg! Det är alltid underhållannde att läsa det du skriver!! Kramen!

  SvaraRadera
 4. Fy sjutton vilket jobb!
  Jag avundas dig verkligen inte! :)
  men jag beundrar din envishet!

  Ha en vilosam fredagkväll!

  Kram Tina

  SvaraRadera
 5. Att du bara orkar!
  Jag beundrar dig för ditt slit och din uthållighet.
  Efter en jobbardag uppskattar men fredagskvällen mer!
  Ha det gott!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 6. Förstår om du är lam i armar coh rygg.Tur det finns hjälp och tröst att ta till när det behövs.

  Ha de!

  Får man komma och titta? Fika skulle jag säga. Skulle hellre smaka BiB än dina korvar...

  SvaraRadera
 7. Hej Karin! Oj oj oj, fönsterrenovering, du är inte dålig du! Ser f.ö superfint ut på verandan! Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Jag är impad av människor som orkar hålla på med sånt där... ett halvt fönster och jag hade blivit galen! Det blir ju snyggt..men såååå tråkigt. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 9. Vilken härlig blogg du har! Så kul att jag hittade den ikväll, nu har jag verkligen något att fördriva tiden med, så många fina inlägg att titta igenom!
  Ha det bra!
  Ullis

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin