torsdag 4 augusti 2011

Semester?

Hej på er sommarbakelser!
Är semester lika med ledigt och vila... kanske på en pimpad veranda i en järnsäng... ?

Nope..
För här sitter jag med lama armen och försöker blogga lite. Jag har nämligen som den ansvarsfulla torpägare jag är gett mig i kast med att renovera de fönster som jag så dyrt och heligt lovade att slösa lite jag-älskar-gamla-skruttiga-saker-kärlek på ;)

10 bågar har jag glasat ur och skrapat rena från färg för glatta livet med inhyrd speedheater, därav brådskan... tänk vad lite förhyrda maskiner kan göra underverk med arbetsmoralen ;)
Tydligen har jag skrapat färg med hela kroppen för jag vaknade i morse helt ledbruten och med jordens träningsvärk i höger hand - aka skraphanden ;)

Idag ska jag ta mig lite välbehövlig vila och åka på en välförtjänt utflykt till Ekenäs slott och kika på deras byggnadsvårdsutställning.. förena nytta med nöje så att säga ;)

Puss på er alla gull och tack för alla era fina kommentarer om mina grillskills, visst får ni jättegärna komma och äta korv hos mig om ni vill ;) och visst, jag kommer jättegärna hem till er och grillar lite sommarlunch, allt sker dock på egen risk ;)

Och L8, jodå korgstolarna kommer från Ikea, en vacker dag när jag åkte dit stod en hel hög och bara väntade på mig, tänka sig, ibland ska man ha tur också, jag behövde inte tälta utanför ;)

Ha en superduper sommardag!
Kram Krutan

2 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Riktigt somrigt och fint.
  För mig som hemmafru är det lite svårt att säga vad semester är. Den riktiga känslan saknas. Men jag försöker att njuta av att inte vara så klockbunden nu när ungarna har sommarlov.
  Idag skiner t o m solen lite, så det blir lite ogräsplockning.

  Jag grillade faktiskt själv häromdagen och lyckades få en jämn brun färg på köttet.
  Att tändningsväskan explosionsartat flög ur handen på mig innan, är inget ämne som jag tänker fördjupa mig i.
  Inga problem, jag hade hanskar och satt hukad framför grillen...
  *harkel*

  Ha en skön semesterdag!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 2. Lotta Olausson4 augusti 2011 16:09

  Krutan du förgyller min tillvaro med din kåserier över livets spännande vardagligheter. Lyllos dig som fick tag på korgstolarna. Kram L8

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin