fredag 2 september 2011

God Fredag igen!

Hej på er alla cyberpraliner!
Hoppas veckan varit bra!

Nu har vi ju officiellt klivit rakt in i den, ja vad ska man säga, regniga hösten. I alla fall här på Östgötaslätten öser regnet tidvis ner i störtande kaskader och vi springer som gaseller för att undvika att bli dränkta av allt regn. Än så länge har jag lyckats befinna mig inomhus, eller åtminstone under tak när det har inträffat men hösten är ganska lång så man vet aldrig ;)

Hösten medför också att jag börjar snegla på lite murrigare färger och dessa bilder från taverne agency är väldigt inspirerande och to die for ;) Inredning, färger, grejer, hus.. you name it!
Jag kanske ska önska mig i födelsedagspresent till nästa år eller kanske till och med bygga själv ;)

Augusti kom ju och gick som ni vet, och så gjorde också min födelsedag, det kanske ni däremot inte visste. Här görs det inte längre så stora åthävor när det gäller dessa tilldragelser. Vi äter en god middag, gärna hemma med hela familjen och råkar det trilla in en eller annan till av något slag så är det bara jättekul.

Även om vi inte stressar ihjäl oss över födelsedagar i den här familjen så finns det ett par saker som är mycket viktiga att komma ihåg.

-Tonåringars födelsedagar kvalar inte in under ovanstående.. alls, ever! ;)
-I synnerhet inte om det fylls 18- eller 20 år vilket infaller under samma månad här hemma. Till råga på allt på var sida om löningen skall tilläggas, vilket gör att vi kommer att bli extra fattiga under två hela månader i sträck, eftersom dessa år är särskilt viktiga år att fylla och följaktligen, enligt säkra tonårskällor, tarvar synnerligen dyra presenter kombinerat med extra många i antal ;)

Jag fick ju så klart en present jag också när jag hade bemärkelsedag och döm om min förvåning när jag kommer hem från jobbet och det tronar ett paket nästan lika stort som mig på golvet i vardagsrummet innehållande en… bandsåg! *lycklig* tänk så många saker jag ska kunna såga, bygga och tillverka nu. Denna present renderade mig också ett nytt namn på jobbet

Får jag presentera – Karin Krut aka Byggare Bob!

Ha en fab fredag
Hugs
Krutan

6 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Och grattis till den utmärkta presenten! Slår vilken chokladask som helst. Jag fyller på söndag. Fast jag vet redan vad som ligger i paketet; ett nytt överdag till min MC. Fina bilder du visar. Fick mig att omvärdera pysselrummets svarta fondvägg litegrann. Har annars planer på att tapetsera den. Ha en trevlig helg, och akta fingrarna Byggare Bob!

  SvaraRadera
 2. Ja grattis i efterskott Krutan!
  Oo, en bandsåg... nu kommer det att brummmmmma i grannskapet kan jag tänka mig :-)
  Jättekul!
  Ha en fin helg du med.
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott, 27 igen?
  Tack för du påminde.. mina grabbar fyller 18 resp 20 i början på året som kommer. Kanske ska börja lägga undan lite cash!

  Hoppas helgen blir bra.
  När du ändå är igång med sågen så önskar jag mig ett sånt skåp som på din bild, det med allt porslin i! Snyggt!

  Kram Marie

  SvaraRadera
 4. Hehe..skrattar gott åt ditt linoljekitt i inlägget nedan. =)


  Tack gode gud för linoljekitt, i en del fönster hos oss har man använt nåt plastliknande som är fullständigt (nästan) omöjligt att få väck.

  När linoljekittet är färskt så tar jag aldrig i det med händerna utan tar lagom på kniven direkt från burken, det funkar utmärkt.

  Ha nu en kanonmysig helg med den nya bandsågen! ;-)

  Kraaaaaaam,
  Maria/Javabönan

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Och vilken superpresent du fick! Toppen!
  Trevlig helg!
  Kramar Carina/Hjo
  kattarsel@live.se

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterskott!
  Vilken härlig födelsedagspresent! :)

  Ha en fin helg!

  Kramis Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin