fredag 16 september 2011

God kväll alla smultronblommor!
Sitter här med rödtjutet i högsta hugg och sjunger duett med lilla godbiten Eros Ramazotti
Om jag kan italienska? Inte en stavelse, men det låter bra, Lasse är döimpad.. not so much ;)
I morgon är det dags att åka på lite äventyr igen, Tjoho!
Lasse har hittat några fantastiska fynd på Blocket som vi ska åka hela vägen till Karlskrona för att hämta och då passar vi på att kombinera det med en hotellövernattning lite sådär storstads fabulous weekend-chict på tu man hand. Självklart har jag suttit som klistrad framför datorn en lång stund idag i jakt på någon fantastisk second handbutik efter vägen.
Har ni några supertips så tas det naturligtvis emot med öppna armar :)
Det ska bli skönt att få vila från alla gamla fönster som hemsöker mig och som, är jag helt övertygad om, förökar sig på egen hand när jag inte är där och vaktar dom ;) Om det mot förmodan skulle vara så att jag börjar bli färdig med arbetet så kan ni hoppa upp och sätta er på att det har hänt något nytt spännande när jag kommer dit för att titta till fönstren. I veckan så hade en nykittad ruta spruckit, vad kul nu får jag göra om.. eller inte, kanske får en fönsterhantverkare göra om i stället, man vet aldrig ;)

Nu ska jag gå och snickra ihop en liten matsäck till morgondagens äventyr!
Ha en fortsatt skön fredag!
Kram Karin

1 kommentar:

  1. Hoppas att ni har en härlig tripp o att fynden är riktigt fyndiga! Kram

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin