lördag 17 september 2011

Roadtrip till Karlskrona

 
Hallå alla snygglon!
Nu är vi äntligen framme på hotellet i Karlskrona.
Som ni kanske vet är det ju viktigt att inreda och befästa sina tillfälliga camper och som ni ser på bilden ovan så har jag börjat lite smått genom att slänga kläder omkring mig placera ut kläder på mycket väl valda platser, helt i enlighet med min charmiga personlighet ;)
Vi har alltså på en mycket kort stund lyckats stöka till, fika eftermiddagsfika i restaurangen och pinka in reviret ordentligt. Jag har inte hunnit dregla in några kuddar än men dom här är liite för fina för det så jag spar det till soffkuddarna hemma ;)
Vi har ju alltid så himla kul, Lasse och jag när vi är ute på utflykt. Den här gången kryddade Lasse till det lite extra genom att skriva ut en karta med en något felaktig adress, jag menar, lite sport ska det väl vara, Ja?
Så när vi var ute på vischan och åkte runt och letade efter rätt ställe, var vi tvugna att åka in på en gård och vända eftersom vi så klart hade åkt fel, go figure, vi följde ju kartan, Lasse har många fina kvaliteter som jag älskar högt och innerligt men det där med kartor, det är inte riktigt hans grej ;)
Vi fick se en hel del fin natur någonstans utanför Ronneby innan jag kom på att det var fel adress vi åkte runt runt och letade efter. Efter det var det ju så klart en baggis eftersom jag är världens bästa kartläsare och när vi kom fram så... jag menar, hur stor är chansen.... fundera ett tag på det, det finns säkert något riktigt smart mattesnille där ute som kan räkna ut sannolikheten.... så är det samma gård där vi åkte in och vände typ en halvtimme tidigare ;)
Nu ska vi gå ut leta efter en restaurang där vi kan äta lite, det är inte heller världens lättaste mission när jag och Lasse är ute på stadsbesök ;)

Ha en skön kväll
Kram Krutan

3 kommentarer:

 1. Tänkte bara tipsa om Antikgården/Loppisladan i Rödeby. Där kan man lätt slå ihjäl nån timme i jakt på fina fynd. Ha en trevlig Karlskronahelg! Mvh Elin

  SvaraRadera
 2. Lycka till:) Hoppas ni ätit nåt... i värsta fall blir det väl Donken?!
  Nej, hemska tanke.. hotellet ser ju jättefint ut!

  Sov gott. Marie

  SvaraRadera
 3. Men halloj!

  Det var länge sedan! Kul att "se" dig :)

  Gissar att resan var lyckad! Själv är jag också på vift. I huvudstaden. Ligger i stor säng alldeles för mig själv och funderar över hur mycket fruskost jag skall lyckas klämma ned i magen... :)

  Önskar en fortsatt skön helg!

  Annakarin

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin