tisdag 27 september 2011

Hej på er alla gullefjun!

Tack för alla omtänksamma kommentarer och mail.

Mattias är nu hemma från sjukhuset och så vitt vi vet så här långt utan några bestående men. Något gott som dock har kommit ur detta är enligt säkra tonårskällor att han slipper gympalektionerna under någon månad ;)
Annars är allt status quo här hemma, ja förutom att jag har sålt våra köksstolar då, men misströsta icke, naturligtvis har jag lagt mina lystna vantar på nya stolar.. i plåt den här gången och alla i familjen är fullkomligt lyriska i sina omdömen när det gäller dessa… not ;) en lätt upprörd tonåring lät ungefär så här, det är typ det fulaste jag sett någonsin, medan den andra var mer moderat i sin bedömning och Lasse tycker så klart att dom är jättefina. Han uttrycker det inte i så många ord och inte med dom ord jag skulle önska, men jag är säker på att han gör vågen på inombords flera gånger varje dag ;)

Det ligger lite nya tyger i soffan för avdömning visavi färg, form och god smak. Kan man blanda vilt eller är det ett klart fall av bad taste med en toile de jouy i svart-vitt och ett glencheck-mönster i brunt-svart samt en bredrandig svart-vit från stora varuhuset, den som lever får se, än så länge ser det dock bra ut. Just nu hänger dom på tork efter tvätt så nu är det bara att köra järnet med symaskinen så fort vi har köpt en ny symaskinslampa eftersom det tenderar att bli ganska fula kuddar om man ska sy i mörker, alltså siktar vi på att ha nya kuddar någon gång före utgången av detta eller nästa år ;)

Ha en fab fortsättning på dagen!
Kram Krutan

4 kommentarer:

 1. Skönt att sonen är bättre! Usch så hemskt. Det är inte att leka med det där med huvudskador!!

  Min äldste på 17-år spelar fotboll, och en av kamraterna spräckte skallen för ett par år sedan när han nickade ihop med en motspelare. Resultat spricka i skallen...Han blev snabbt bättre efter ett par dagar på sjukhuset tack och lov, men ingen fotboll på månader blev det ju.


  För ca 2 veckor sedan var olyckan framme för en annan fotbollskompis . Han fick en vanlig gunga i huvudet på en lekplats,under lek med kamrater och fick en rätt stor blödning. Det blev operation och hela köret med dränage, men nu är han hemma, och ska ta det lungt. Så det är slut på fotbollssäsongen för hans del. Ett par månader i stillhet krävs.
  Tur i oturen att det ändå gått så pass bra för båda samt din son!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 2. Oj vilken tur i oturen med sonens fall i trappan. Förstår att du varit orolig och att tårarna kommer nu när värsta faran är över. Vilken mardröm för en förälder!

  Kramar, Carina

  SvaraRadera
 3. Vad bra att han är bättre! Då brukar det släppa litegrann...

  Fin bild oxå!
  Kram Johanna

  SvaraRadera
 4. Skönt att han är hemma och mår bra!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin