måndag 19 september 2011

Hemma bäst

God morgon alla fina!

Nu är vi hemma igen efter en kul helg i Karlskrona och livet har återgått till vardagen.

En liten resumé från Karlskrona:


I Karlskrona lastar man i och ur sina lärare på speciellt utmärkta platser, nåde den som skulle råka lasta ur en naturlärare på något annat ställe ;)

Det står också en del bistra förfäder och tittar uppfordrande på en när man går förbi


Havet allestädes närvarande
Himlen var inte rosa i Karlskrona om ni undrar utan grå och regntung ;)


Marinmuseum så klart, väl värt ett besök. Vi hoppade över det den här gången eftersom vi redan besökt det ett par gånger men är man intresserad av historia så är det väl värt ett besök!På vägen hem gjorde vi ett litet stopp i Kosta och handlade lite glas och gick omkring bland de vackra gamla tegelbyggnaderna en lång stund. Vi var tvugna att andas lite frisk luft eftersom vi hade två fat med fett, alltså smörjfett till ja.. eeh typ motorer och sånt.. verkstadsgrejer ni vet bak i bilen och det luktade inte hallongodisar om ni förstår vad jag menar.. ;)


Dagen idag bjuder som alla andra måndagar på rafflande spänning i åtta timmar på kontoret och idag kompletterar vi även med uppstart av övningskörning med tonårsson. Jag vill bara förtydliga att jag inte kommer att sitta i passagerarsätet, det överlåter jag med varm hand till vår lugna, tålmodiga och pedagogiska stjärna i familjen nämligen Lasse. Jag kanske inte ens befinner mig i bilen utan på behörigt säkerhetsavstånd parkerad med örat på en soffkudde för att ta igen allt dreglande jag inte hade mage att göra på de fina hotellkuddarna i helgen, det är ännu för tidigt på dagen för att spika schemat så vi får se vad dagen bjuder ;)

Ha en skön start på veckan!
Kram Krutan

3 kommentarer:

 1. Tur jag är lärare i informatik. Puh.

  Trevlig måndag.

  Annakarin

  SvaraRadera
 2. Kan du inte vara kartläsare.... =)

  /M

  SvaraRadera
 3. Kulig läsning som vanligt! Tack för att jag alltid får ett leende på läpparna när jag läser det du skriver:) Christina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin