fredag 30 september 2011

Kan man abonnera på precis vad som helst?

Jag gillar!
Bordet och stolen som väntar på nya tapeter i hallen.. sen får dom (också) komma hem till oss :)


Fåtöljen är kanon och tonåringarna är mer moderat i bedömningen av den än plåtstolarna. Johanna kan till och med sträcka sig till att den är snygg, det är ett stort erkännande ;)
Lasse satt också i fåtöljen igår, ja inte hela kvällen men ett par timmar i alla fall och det är också ett kanonbetyg. Han är ju trots allt något mer introvert och använder avsevärt färre ord och åtbörder än jag som ju hela tiden måste utropa saker som, guud va snyggt, och, åååh så fiiiina. Vi kan ta exemplet med våra nya stolar där jag gärna uttrycker mitt gillande varje dag.. helst flera gånger, och utbrister åååh vi har så fina stolar eller guuuud vad jag gillar våra nya stolar, såväl som att jag alltid använder alldeles för många ord när jag ska förklara saker eller berätta något vilket jag gärna gör hela tiden eftersom jag har så svårt att vara måttfull, nej jag är helt enkelt inte en försynt och återhållsam person ;)
Lasse däremot är återhållsamheten personifierad och när han säger någonting så är det genomtänkt och med enbart en mening når han pudelns kärna direkt. Eftersom vi är så olika har han utvecklat ett sätt att översätta det enorma ordhav som jag levererar till ett behagligt brus där han hummar instämmande vid passande ställen då jag drar efter andan eller, som han föredrar, låter tystnaden tala för hans del ;)
En mycket talande händelse utspelades igår när jag ligger och vrider mig av skratt i soffan under ett reklamavbrott där en av mobilabonnemangsjättarna gör reklam för pottabonnemang, jamen ni hör ju, pottabonnemang.. abonnerar man på pottor då hahahaha hade dom ingen som korrekturläste manuset när dom kom på det här, det är så roligt så att jag håller på att dö! I synnerhet när det visas direkt efter en scen av true talent där en av deltagarna lägger av en brakare i ett rum fullt av människor, herregud jag nästan kissar på mig av skratt i soffan, tårarna sprutar och Lasse tittar på mig över kanten på sina läsglasögon och säger lugnt..
- Gud vad du är lättroad Karin, du måste ju ha missat hela den där kiss- och bajsgrejen när du var liten!

Pussåkram
Ha en skön helg
Krutan

PS: stolen fanns inte på ikeas hemsida utan bara i varuhuset och den kostar 995 kr

2 kommentarer:

 1. Hahaha...guuu va roligt! :)..från en annan som tydligen oxå missat kiss- och bajsgrejen! *fniss*

  ps supersnyggt bord och stol..

  SvaraRadera
 2. I love your chair, wonderful!!

  Have a nice and sunny weekend, enjoy
  Hugs,
  Patricia

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin