tisdag 13 september 2011

Månbord i högervarv

Hallå där alla sköningar!
Jamen nu har ju veckan och helgen gått så där fort igen, jag vet inte vad som händer, man hinner knappt mer än pusta ut på fredag eftermiddag och hojta, fram med rödtjutet, så är det måndag morgon igen ;)
I helgen har vi haft skoj må ni tro, flyttat möbler i högervarv, hela familjen gör vågen, jo faktiskt, på riktigt den här gången ;)


månbord

What´s up med svarta kablar till bordslampor?
Vem kom på det och varför?
Jag blir förbannad.. alla..?
Jag ska fan snickra lös på varenda lampa hemma och byta till vita kablar...

Tine KSom ni kanske kommer ihåg så sålde jag ju vårt matbord för ett tag sedan och nu har Lasse äntligen fått göra ett sällsynt besök i det stora stora varuhuset och där har vi investerat i ett nytt stort härligt bord till tonåringarnas obeskrivliga lättnad. Man hörde nästan hur teensen unisont drog en lättnadens suck och all oro och alla spänningar släppte och luften blev lätt att andas i lägenheten och staden Linköping igen ;)

Dom, tonåringarna alltså, har varit så tappra och stoiskt tålmodiga hela den här tiden när dom har fått lov att husera runt ett, i deras tycke, på tok för litet tillfälligt bord. Ett vackert månbord som med den allra bästa vilja och ett bra skohorn, bara rymmer så lite som fem matgäster, något som en utomstående kanske skulle tänka, att det nödvändigtvis inte behöver utgöra ett problem eftersom vi bara är fyra personer i familjen. Den utomstående tar dock inte i beaktande att det i den här familjen huserar, aah låt oss säga ett par, hm.. ovanligt stora personligheter som tar väldigt stor plats, och det är inte det lättaste att klämma in dessa spretiga, yviga, vidlyftiga själar runt ett bord som enbart rymmer en handfull personer ;)

Så, alltså, stort bord in - månbord... eeh typ.. över..?
Just nu står ena halvan av ett fantastiskt snyggt brunt månbord mitt på golvet i vardagsrummet men i kväll kanske det står en svart gracil damsekretär där i stället, eller ett vitmålat vitrinskåp eller varför inte en stor chiffonje med rutig skiva... pick your favourite, för hur jag än flyttar möblerna runt runt runt så blir det hela tiden en möbel över, fast jag tror egentligen att det är så att vi har en vägg för lite ;)

Ha en skön start på veckan
Hugs
Karin
alias "flyttsnubben"

4 kommentarer:

 1. Jag håller med du! =)

  Det är alltid en vägg för lite! Fattar inte hur det blir så?
  Hur i helvete tänkte dom när dom byggde? Bara fyra väggar i ett rum...? Helt galet! =)

  /Malena

  SvaraRadera
 2. Jaa och det där med "öppen planlösning" där har vi minus två väggar direkt! ;)

  SvaraRadera
 3. hahaha! Ja att det alltid skall fattas nån vägg...fniss...

  SvaraRadera
 4. Tokig fråga kanske....men är på jakt efter ett månbord till 30 års present till min syster....tänkte höra om du inte vill sälja en halva??? Mvh johanna jbjorklund20@hotmail.com

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin