onsdag 7 september 2011

Morning coffee

Goddagens i cyberrymden denna regniga onsdag!
Den här sommaren har ju torpet figurerat ganska frekvent här på bloggen, men det är ju som bekant faktiskt så att vårt vardagsliv nästan uteslutande utspelas i vår lägenhet i stan, det är här vi lever och verkar... än så länge och i sommar ovanligt mycket faktiskt.
Eftersom det har varit lite si och så med sommarvädret i år så har det också blivit lite si och så med boendet på landet, inte så kul att sitta där och uggla i spöregnet med utedass ;)
Om det däremot hade varit så färdigt att vi hade kunnat bo i torpet, och så färdigt att man hade kunnat sitta och kura i soffan med en sprakande brasa i kakelugnen och regnet smattrande mot fönstren, ja då hade det förstås varit en annan femma. Det hade jag aldrig bytt mot en 90-talslägenhet i stan men ni har ju sett hur det ser ut, och ni som inte har sett kan klicka här och här med för den delen, äsch under kategorin torpet i högerspalten hittar ni massor med shabby shit ;) men bli inte oroliga vi har ju bara hållit på i 9 år, så det är inte så konstigt att det inte är riktigt klart... typ, än ;)


 


Nej, en sunkig, trång gäststuga som vi är förvisade till, med halvdann kaffebryggare, kalla golv, utedass i spöregn och kallt sommarväder, det byter jag, vilken dag som helst, mot vår stora lägenhet med varma golv och bekvämligheter och såklart min favvokaffebryggare som för övrigt är ett loppisfynd och som var helt sprillans ny, gilla gilla, och brygger världens godaste kaffe. Blingar man sen den lilla espresson med lite kaffegodis så blir det så nära en gudomlig morgonupplevelse man kan komma när man sömning och rufsig förtvivlat försöker vakna till liv för ytterligare en dag i saltgruvan. :)

Wish you all a wonderful day!
Have a fab coffee moment!
Hugs Karin

4 kommentarer:

 1. Torp med utedass ligger helt klart i lä mot bekvämligheter i modern lägenhet, om det är regningt och kallt, förstår dig precis;D Christina

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara bilder du bjuder på!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig kaffehörna du har!!
  Ha en skön helg!
  Kram Elle

  SvaraRadera
 4. Gillar ditt frukosthörn :o) Fast kaffe är inte min grej på morgonen....thé ska det vara, annars blir jag suris hela dagen lång! Kaffe får gärna komma när morgonen drar mot lunch ;o)

  Vilket superfint postskåp du har hittat och jag är inte alls avis....inte ens liiiiite grann ;o)
  Ha en mysig helg!
  Kram
  Ulrika

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin