tisdag 6 september 2011

Old stuff rules!

Jaså, tycker ni att jag är lite bitig och tjurig, det är inget mot vad Lasse tycker och han hänger ju med mig ganska frekvent ute i torpet ;)
Visst löövar jag byggnadsvård och att få arbeta med att bygga upp något så fint i stort sett från grunden är för mig lycka, men ibland blir jag lite… hm, mätt på det, om jag får uttrycka mig lite subtilt ;)
Det är inte en dans på rosor och rosa volanger och torpromantik och gullegull för hela slanten hela tiden, det är bara en liten del av det hela, den största delen är gammalt hederligt hårt arbete och många timmars slit innan det blir som man vill och när man står där efter veckor av jobb och det inte alls blev som man ville, ja då brinner jag lätt av litegrann ;)Lite bättre humör blir jag ju såklart på, när jag kan få gå ifrån en stund andas lite och klappa på det senaste blocketfyndet som den här gången är ett gammalt postskåp.
Lasse fick det tvivelaktiga nöjet att följa med till Åtvidabergs skogar för att hämta det och döm om hans förvåning, och min också för den delen, när det visade sig att den trevliga kvinnan som sålde skåpet bor granne med en arbetskollega till Lasse. Jamen det var ju strålande, lite fika som plåster på såren sådär, det kan ju göra vem som helst på lite bättre humör ;)
Att skåpet inte var i det bästa skicket var väl ingenting som fick Lasse att slå kullerbyttor av lycka över precis, men jag prutade på och var nöjd som ett barn hög på sockervadd.. ända tills vi kom hem och lastade ur.. nu står skåpet lite på vänt eftersom jag efter min högst kortsiktiga ogenomtänkta berusning på lyckohormoner inte riktigt vet hur jag ska reda ut det här. Skåpet är i riktigt dåligt skick, det står de facto i karantän just nu för att säkerställa att inga trämaskar fortfarande är vid liv och faneren på utsidan, ja jösses den ska vi inte ens prata om…

..men visst är det fint! ;)


Ha en skön fortsättning på dagen!
Kram Krutan

6 kommentarer:

 1. Åh så vackert och annorlunda skåp! Härligt fynd! :)

  SvaraRadera
 2. Det var ett häftigt skåp!!!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 3. Härligt skåp, men framförallt kul att läsa din blogg, underbart bitter;) Christina

  SvaraRadera
 4. Det var fint, det kommer bli jättebra när du är klar med det.

  Du har inget skrivbord du behöver bli av med?

  Du får trycka i dig lite choklad så blir du glad;)

  Kram Marie

  SvaraRadera
 5. ...haha! Jag håller med dig. Old stuff är bäst! ...trots maskar och unk! Nytt kan aldrig bli som gammalt:-) kram

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin