torsdag 13 oktober 2011

Är det kul att köpa jacka?Nää vet ni vad.. jag sitter hellre hemma och myser i den nyproducerade kuddhögen och tittar på dom skitfina skalbaggarna med mitt favoritte i en kopp och tända ljus i hela lägenheten.
 
Här i östergötland hålla vi så smått på att frysa häcken av oss numera, det blev ju höst och det med besked vill jag mena, och helt plötsligt är det under tio grader hela dagarna med snålblåst som företrädesvis blåser norrifrån... det gillar jag inte, men vad annat är att vänta den här årstiden ;)

Problemet just nu är att jag har kastat min, kanske inte direkt varma, men åtminstone v.a.r.m.a.r.e jacka än den jag har för tillfället som har krympt i garderoben och inte går att knäppa hela vägen upp

Den gamla jackan fick jag lov att slänga efter fem år eftersom den började ramla i bitar, en gång höll hela ärmen på att lossna, och fodret hängde löst. Så löst och trasig att man fick vara mycket koncentrerad på morgonen annars kunde man sticka armen mellan foder och tyg vilket krävde en del "rekande" i jackan innan man kunde klä på sig. På slutet fick jag också med jämna mellanrum "ansa" jackan eftersom fodret rätt som det var hängde ut från någon ärm eller i nederkant, i trasor... very shabby shit! ;)

Så nu är min senaste mission.. att köpa en jacka och det är fanimej det värsta jag vet, detta för ett antal orsaker:

1. Jackor som är bra skit är dyra.. inte kul att lägga så mycket pengar på ett plagg där man ser ut att väga 20 kilo mer än man gör, köper hellre ett objektiv till kameran eller ett mindre land
2. Jag får inte plats i HM´s billiga snygga jackor, eftersom dom syr upp dom i alldeles för små storlekar
3. Jag hinner bara prova en jacka och bli förbannad för ovanstående, så är jag och Lasse osams och vässar tänderna på varandra

Välkommen kära vinter.. not!
Kram Krutan ;)

2 kommentarer:

 1. Gubbar ska inte tas med in i klädbutiker! Lämnas kvar hemma, dumpas i någon teknikaffär eller lämnas in i på närmsta bollhav. Lycka till med jackjakten!

  SvaraRadera
 2. Hahaha du e för rolig du!!
  men jag känner igen problemet med jackköp.. :)
  Lycka till!

  Kramis Tina

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin