söndag 23 oktober 2011

Höstsöndag

God eftermiddag alla praliner!
Idag har det varit en rätt så lågproduktiv dag, men det är ju väldigt skönt att ha en och annan lugn och avslappnad dag ibland också.

Vi har varit en sväng ute i torpet och klappat lite på pelargonerna, som inte verkar förstå att det är vinterdvala som gäller, ni vet rattmuff på och sånt ;) Nej dom knoppar på som om inget hade hänt helt oförtrutet trots att dom står inne i mörkret och att jag envisas med att klippa bort alla blommor, viljestarka ena det där, dom ger inte upp i första taget.
Torpet däremot har trätt in i någon form av övergiven vinterdvala. Inte för att det skulle behövas, det är ju trots allt inte för kallt för att vara där och snickra, inte riktigt än. Nej det är nog snarare så att jag inte tycks kunna hitta någon motivation hur jag än söker.
Av någon anledning gick luften ur mig i slutet av sommaren, jag tror att det beror på avsaknaden av återhämtande ledighet under semestern och för det får jag betala dyrt nu och under resten av vinterhalvåret. Nästa år, ja då ska jag vika 2 veckor till att bara vara bortrest och ledig, företrädesvis någonstans där det är varmt och där det finns en lång finkornig sandstrand på vilken jag kan gå barfota och låta solen tina upp mitt trötta sinne.

Nu ska jag gå och koka mig en värmande kopp te, tända lite ljus och krypa upp i soffhörnet med en filt och en god bok, eller varför inte, dregla lite på soffkuddarna!

Ha en skön fortsättning på söndagen
Kram Karin

2 kommentarer:

 1. Kanske skulla jag åtminstone ta in pelargonerna, de står fortfarande ute och blommar oförtrutet...
  Här ska också krypas upp i soffan, ska se en film med sonen, lagomt tidsfördriv en söndagkväll!
  Ha en fin vecka

  SvaraRadera
 2. Vila är nog bra!

  Sov en stund på kudden du, det hjälper ett tag!

  Ha en bra vecka// Marie

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin