måndag 3 oktober 2011

Måndagsfunderingar

Kan man ha stora detaljerade bilder på insekter på väggen i ett matrum.. jamen jag tycker nog det, kanske håller inte tonåringarna med, jag vet inte, jag har nämligen inte frågat någon.. alls ;)
Det är dock på väg två stycken insekter, skalbaggar närmare bestämt hem till oss på posten, en grön och en brun. Det är ju förstås inte riktiga kryp utan bara detaljerade skitsnygga bilder på desamma. Dom är såå fina och färgglada, eller ja den gröna är ju rätt så färg-ish men brunt kanske inte klassas som färgglatt någon annan stans än hemma hos oss. Jag har blivit jätteduktig på det där med färg.. hm eller?
Vi har tex en kudde som är brun-rutig och den klassas såklart som relativt färgglad här hemma bland allt vit-svart och dessutom är det lite färg på bokryggarna på hyllan, men sen har vi den stora överraskningen.. håll i er nu, tadaa, en röd stol, jamen ni förstår väl, den ser ut som ett stort rött utropstecken i lägenheten och vet ni vad… jag gillar det och den ska ni få se en annan dag för idag tänkte jag visa hur… eeh färgglatt det har blivit i matrummet ;)

- En grön bokrygg och om ni tittar väldigt noga så ser ni grön text på boken brevid... kommer såklart att matcha den gröna skalbaggen tokbra

- Röda ljusstakar på borden.. stolen såklart

- Och så det bruna, jamen det funkar till svart-vitt, grönt och till och med rött, jag säger bara
bring on the skalbaggar!
 
Ha en skön start på veckan!
Kram Karin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin