söndag 16 oktober 2011

Mässbesök

God söndag förmiddag på er allihopa!

Igår mina vänner var Lasse ute och luftade mig litegrann. Vi gjorde ett besök i den stora hufvudstaden minsann, kan ni tänka ;)
Vi hade nämligen bestämt att vi skulle besöka Hem och Villa-mässan och jag hade också hört ryktas om att en viss arg snickare skulle vara där och mingla med riffraffet. Ja men ni förstår ju, det roligaste jag vet är ju att stalka kändisar på mässor och här såg jag min chans! (här kan ni läsa om hur jag brukar gå till väga)
Jag säger bara.. Äntligen hemma, Bygglov, Arga snickarn, ja jag säger ju det ett veritabelt frosseri i handy-män och kvinnor, alla under samma tak och allt jag behövde göra var att åka dit, betala 140 riksdaler och leta reda på dom .. vilket upplägg ;)
Hur det gick?
Jag såg Mija Kinning (Bygglov) och hon gick målmedvetet rakt emot mig och jag började förtjust förbereda mig på ett givande samtal om tillverkning av kuddar när hon svänger av och går in till "damrummet" ;) Att stalka någon därinne, är till och med för mig, lite väl magstarkt, alltså fick hon passera ;)
I Arga snickarns monter hade Anders flytt fältet och stod inte att finna alltså fick jag nöja mig med de andra snickarna och Susie-målare ;)
Jag handlade inget, inte ens en mjölig liten chokladpralin, vi gjorde efter mässan också ett stopp på Granit och Zetas men inte heller där handlade jag något, alltså en mycket oproduktiv dag, men jag fick i alla fall med mig en del foton hem :)

Hem och Villa mässanHa en skön söndag
Pussåkram
Krutan!

PS. Återkommer imorgon med bilderna från Zetas!

1 kommentar:

 1. Vilka härliga bilder!
  Jaaaa, mer bilder från Zetas!!
  Men hur kan man komma hem tomhänt? Har du en förkylning på gång eller mår du inte bra...?
  *ler*
  Ha en skön dag!
  Kram Elle

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin