torsdag 27 oktober 2011

på tal om

det där med autokorrekt..
eller, man vet att man är en ascool morsa när..

Jag målar upp scenen, tänk er:
Jag står mitt i Åhléns inredningsavdelning i Ikanohuset (stort köpcentrum i Linköping) lite disträ eftersom jag kollar på snygga grejer, och har samtidigt en mailkonversation med min idag fyllandes 18-åriga son
Och då händer detta:Jamen ni fattar va! Där sitter han med sina artonåriga fjuniga gängliga kompisar med basröst och får detta sms från sin Mamma.. 
Där står jag på Åhlén och skrattar så att jag nästan kissar på mig och ringer upp Mattias och jag hör hans kompisar i bakgrunden som säger: "ameen ärligt att det blir så av ikano.." och sen skrattar dom så dom nästan tappar brallorna..

Ni är med va, inte bara är jag urmodern utan också en ascool morsa.. ja? eller.. ;)

Ha en skön dag!
Kram
Krutan

3 kommentarer:

  1. Jag känner mig ofta rätt cool oxå, men vet inte om sönerna alltid håller med. De är inte så roade av att leka höstlov med sin mamma längre iallafall;)

    Trevlig helg Marie

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin