tisdag 25 oktober 2011

Yo!

Pinnar - kottar - någon?

Igår kväll gick jag all-in och fengshui-ade skiten ur förrådet.

Jag hade fått nog eftersom vi har två lås på förrådsdörren, inte för inbrottsrisken utan för risken att alla hamstrade saker ska spränga dörren och välla ut i korridoren och dränka hela källaren. Så nu när Lasse återigen befinner sig i hufvudstaden ihop med likasinnade och gör likasinnade saker och läser militära böcker, så passade jag på att slänga allt vi sparat på under massor med år, såna där saker som man bara släpar med sig från boende till boende och som aldrig i hela universum kommer att användas igen, inte ens om det var dom sista grejerna på jorden och alla butiker gått i konkurs och är plundrade för att det är tiden efter det stora kriget och att det därför inte finns någonting mer att köpa, ever! Ni vet, dom sakerna, i kartongerna som man aldrig tittar i och därför aldrig saknar, varför sparar man på sånt..eeh?

Jag tillhör dom där individerna som skulle ha klarat sig finfint på stenåldern, kanske skulle till och med hela den moderna människan ha stammat från mig, Karin Krut urmodern, sug på den karamellen.

1. Jag lägger på mig vikt utomordentligt snabbt, smidigt och utan problem när tillgången på föda är stor, vilket indikerar att jag skulle ha överlevt vintern bättre än de flesta andra, hey, kanske till och med två vintrar på raken med missväxt mellan, vad vet jag.

2. Jag hamstrar saker, need I say more, min grotta skulle vara värsta cribben och alla skulle vilja hänga med mig, jag kanske till och med skulle ha någon form av bytesförsäljning därinne .

Det här är ju så klart inte lika praktiskt nu för tiden när tillgången på det mesta är helt outsinlig hela året om och jag undrar om det inte hade varit bättre om stenåldersgenerna i min reptilhjärna hade varit med den dagen då uppdatering skedde till gener 2.0 som fungerar mycket bättre i moderna tid.. men, men, jag var väl upptagen den dagen, med att typ, samla på nåt ;)

Ha en skön Tisdag
Hugs
Krutan the hamster

8 kommentarer:

 1. HAHAHAHA!!! Du är underbar :)

  SvaraRadera
 2. Ville bara säga att jag är så glad att du har forsatt att blogga och inte la av. Man blir alltid lika glad när man kikar in och läser dina inlägg. Du förgyller min dag.:)

  SvaraRadera
 3. Hej! :D
  Här sitter jag å skrattar för mig själv! Vilket underbart inlägg. Din blogg skall jag följa!

  Hälsningar Jenny

  SvaraRadera
 4. Underbara Krutan du förgyller ofta min tillvaro med ditt roliga skriveri. Kram Peggy

  SvaraRadera
 5. Det hemska är..när man gör en sån där utrensning, då behöver man plötsligt den där saken som har legat i lådan i femton år. Alt att någon annan pratar om en sån och då kommer man på: jag har ju en sån! Fast det har man inte för man har kastat den... :)
  Annica, också hamster.

  SvaraRadera
 6. Ha ha ha ha!!! Har liknande drag är jag rädd. Först sparar jag allt och försvarar sakernas existens som om de vore mina barn. Sedan när gubben har beklagat sig tillräckligt mycket eller länge, och hotat med anmälan till "Extrema samlare" eller dyl så får jag rabiaten och går all in. Slänger det mesta i en jädra fart. Gubben blir förvandlad till sopsäckshällare av mig. Stående med soppåsen lite tyst och blek börjar han sedan ifrågasätta mitt slängande: -men den där ska vi väl ändå ha kvar? Jag: -har du använt denna grej under de senaste 5 åren? han: -neeeeej. Jag: -dåså! SLÄNG!! Jag skulle platsa i vilket röj o rensa program som helst!! Men det bästa är känslan efteråt...sååå sköööönt. Har hittills inte ångrat en enda slängd grej! (OBS Mycket av grejerna slängs ut ur vårt hus, men en hel del körs till kyrkans second hand-butik.) Gillar din blogg jättemycket!!

  SvaraRadera
 7. Hahaha, än en gång högläsning för dottern som försöker se på TV!
  Igenkänningsfaktorn är hög!

  SvaraRadera
 8. AHAHAHAAAAA Äh med dra åt helskotta! Du är ju så jävla rolig!!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin