onsdag 9 november 2011

Att ha huvudet på skaft...

..eller, jag är allt en skärpt en!


Det är tur att vi bor så nära Vallaskogen så att man kan gå ut och lufta hjärnan ibland ;)Ibland kan det, tro det eller ej, ;) hända att jag är lite snurrig och går omkring med huvudet under armen, lyset är tänt men ingen är hemma kan man säga och då kan det hända att jag gör en del knasiga saker.
Till exempel på höstlovets första dag då jag tror att Mattias har försovit sig och dundrar upp dörren till hans rum, jodå jag knackar först, typ samtidigt som jag dundrar in i rummet, för här är det dags för lite räddning och jag hinner tänka många oklara tankar innan jag vilt och hysteriskt hojtar, varför ligger du och sover, varpå han reser sig på armbågen, blinkar nyvaket mot ljuset, och svarar öööh jag har höstlov helt utan någon som helst förvåning i rösten, precis som om inget hans Mamma gör längre kan förvåna honom.
Igår fick jag åka till Ica Maxi två gånger, som om jag hade tid med det, bara för att jag, när jag kommer fram till kassan upptäcker att jag inte har plånboken med mig, smart.. nej inte särskilt. Det var bara att hoppa in i bilen och åka hem, hämta den och åka tillbaka igen och då kunde jag ju ändå passa på att stödhandla det jag glömde handla första gången. Jag såg till att ta med Johanna andra vändan, bara för säkerhets skull för att säkra upp verksamheten, som en stödperson liksom ;)
Före Maxivändorna, innan jag ens hann åka från jobbet igår, hade jag också glömt att det var dags för utvecklingssamtal och Mattias ringer mig och frågar var jag är.. konstig fråga tycker jag eftersom det är ganska lätt tippat att jag är på jobbet kl 16 på eftermiddagen, inte så konstig fråga tycker han eftersom jag borde vara med honom på skolan.. och där är jag uppenbarligen inte.
Behöver jag säga att Lasse inte är hemma och kan styra upp verksamheten, snart bara tre veckor kvar på kursen, måtte det gå fort!

Ha en skön kväll
Kram Karin

1 kommentar:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin