tisdag 8 november 2011

Godmorgon tisdag


Nää hörrni, det här duger inte, att inte kunna knäppa jackan när temperaturen börjar krypa nedåt det går inte, för hur länge kommer vi att vara bortklemade med plusgrader den här vintern? Nej se det vet man inte, rätt som det är rasslar det till och blir smällkallt med en meter snö och då är det inte läge att gå omkring och se nonchigt fjortissnygg ut i uppknäppt skinn-wannabe plastjacka från VeroModa. Jag har ju än så länge inte har hittat någon ny vinterjacka och så smått börjar ångra att jag faktiskt slängde den gamla i våras, den hade kanske gått att rodda runt en vinter till…
Nåja nu är det ju kanske inte riktigt så illa, det kan hända att jag överdriver en liiten aning, för jodå, visst kan jag knäppa jackan, men då kan jag inte ha någon tjock tröja under och hur skönt är det med kortärmat, plastjacka och 6 plusgrader.. nej just det, inte så värst. Jag kan heller inte röra mig, och än mindre andas, eftersom det är risk för att melonerna, bomberna, tvillingarna.. you name it, ska spränga jackan till oigenkännlighet, men visst med lite vilja och ytlig andning så går det väl… en liten stund.
Så, jag tänker så här, kan inte Mohammed komma till berget så får berget komma till Mohammed alltså har jag dammat av det gamla projektet nya livet.. igen, laddat ner en spänande ljudbok i ajfånen, som jag kan lyssna på, när jag är ute och går och går och går bort alla överflödiga kilon.
Jag har också gjort mig till och hittat på en egen frukostmusli för att skala bort så mycket kolhydrater som möjligt men den blev inte sådär supersmarrig som jag trodde när jag uppfann den, utan faktiskt mer åt det äckliga hållet, men hej, lite motstånd måste det vara det är ju trots allt jag som har proppat ansiktet fullt med dessa onyttigheter av egen fri vilja en längre tid, det är ju inte precis någon som har hotat mig med pistol och tvingat mig att äta.. eller vänta, nu minns jag… det var ju så det gick till ;)

Ha en skön fortsättning på tisdagen
Kram
Krutan alias ätaren

2 kommentarer:

  1. Hi, hi. Jag borde göra dig sällskap, några extra kilon runt magen och lår. Kan tyvärr inte skylla på några extra mammakilon så länge till.

    Kram Therese

    SvaraRadera
  2. Hej, du är underbar, tänka att den hotande pistolmannen även besökt mig(han har bråda tider, jämt). Tyvärr kan jag inte träna bort mina irriterande kilon eftersom jag har ett minst sagt irriterande knä som stadigt värker :( Tjolahopp! Christina

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin