tisdag 1 november 2011

Statusuppdatering hallenIMG_4959_1fixIMG_4977_1stol
fIMG_4955_1HemnesIMG_4978_1hallen


Tapeter uppe på väggen, skitsnygga, alla som kommer hem till oss vill klappa på dom och stå riktigt nära och kolla på kineserna som vi för övrigt inte längre är helt säkra på är kineser, nej, det kan också vara Engelsmän- och kvinnor med båtar. Allt detta enligt säkra militära källor men jag tror dock att det är Japaner för Johanna tyckte att hon såg en geisha i tapeten och jag har hittat en kille som jag är helt säker på är en ninja.
Skrivbordet och stolen har fått komma hem och likaså en stor Hemnes byrå från det stora varuhuset, jag får nästan dåndimpen så snyggt är det. För att inte tala om den vita lampan från TineK och den höga stora nyinköpta ljusstaken, aah faabulööst snyggt!
Jag ooh-ar och aah-ar varje gång jag går genom hallen och när jag kommer hem och öppnar ytterdörren måste jag lite sådär viktorianskt dramatiskt dra högljutt efter andan, gärna med en hand på pannan eller på bröstkorgen i hjärthöjd, himla med ögonen och utbrista, ååh guuud så snyggt… varje gång!
Resten av lägenheten förtränger jag gärna för där ser det ut som kriget just nu. Hallå vi var ju tvungna att rensa hallen… vart tror ni att dom grejerna tog vägen, ja inte gick dom upp i rök i alla fall den saken är ju klar! ;)


Ha en skön fortsättning på veckan!
Kram Krutan

4 kommentarer:

 1. Ah!! *händerna viftar frenetiskt framför ansiktet på viktorianskt vis, du vet sådär som de gör på TV när de håller på att börja gråta*
  Vilken hall!
  Vilken tapet och vilken snyggostol... ja allt!
  Jag säger grattis och vinkar diskret med min viktorianskt spetshandskebeklädda hand
  :-)
  Susanne

  SvaraRadera
 2. Hej, det ser ut att vara supersnyggt, så jag förstår precis att du ojar och hummar mycket och gärna lite dramatiskt;D Christina

  SvaraRadera
 3. Jag drar också en djup suck....för sören vad snyggt det blev :o) Och skrivbordet därtill...to die for!!
  Förstår att du plötsligt äääääälskar din hall, det hade jag gjort :o)

  Ha en skön torsdagskväll o helg!
  Kram
  Ulrika
  ps. Tack för din gulliga kommentar om min dörrgömma a´la Toile :o)

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin