torsdag 10 november 2011

Jag har lite ont i huvudet idag.Det kan bero på att jag blev så heligt förbannad så jag höll på att köra av vägen i morse. Det liksom exploderade i huvudet.

Hörde på radio att Nordeas VD, Christian Clausen kommenterat den senaste skandalen, där det framkommit att Nordea köpt en lägenhet för 22,5 miljoner kr och som ska rustas för ytterligare 3,5 miljoner samt att han får en pension på 98 miljoner kronor, med att han är förvånad.. hallå, f.ö.r.v.å.n.a.d över den reaktion det har blivit omkring detta.

Jag vet inte vad som är värst, det faktum att man är så luttrad och inte alls blir förvånad längre när dessa skandaler flyter upp till ytan eller att Christian Clausen uttrycker förvåning över att vi blir förbannade och börjar gapa om etik, moral och förtroende när han sitter i guldregn och roffar åt sig av våra pengar.
För våra pengar är det, mina och alla andra kunders pengar som vi lånar ut mot en löjlig skrattretande sk ränta samtidigt som vi snart nog måste betala för att ens få sätta vår fot inne på ett bankkontor.

Detta sker samtidigt som en planerad uppsägning av 2000 anställda outas och han uttrycker förvåning...?
Återigen får Anders Borg stå på barrikaderna och den här gången skanderar han om att vi ska byta bank, ställa krav på ledningen och min fråga är då, blir det bättre?
Glömmer han inte påpassligt bort, att största ägaren i Nordea är staten? Är det inte samma skit överallt i alla banker och alla större företag som handskas med folkets pengar?


För är det inte så, att det faktiskt är lättare att slösa med andras pengar än sina egna!?

Karin

3 kommentarer:

 1. Bra rytet,håller fullkomligt med dig!
  Man kan tycka att han borde ha vett att skämmas, men det vet han nog inte vad det är.
  Ha det gott och ett stort tack för en härlig blogg, du gör mig så glad!
  Hälsningar Veronica.

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att fler än jag blir heligt förbannad över Nordea.

  Vi hade en säljare i baltik länderna på besök hos oss för ett tag sedan, han kunde inte förstå att vi tyckte att maffian styrde i de länderna, han menade på att den värsta maffian som verkligen roffar åt sig pengar är våra banker i Sverige. Så nu för tiden kallar jag bankerna för den svenska maffian...

  Hälsningar en arg nordea kund!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin