måndag 14 november 2011

Livstecken

Japp jag lever!
Det är jättekörigt och rörigt och frustrerande på jobbet just nu och det spiller över på fritiden och suger musten ur mig därför finns det inte ork eller tid att skriva mycket och roligt för tillfället. Jag återkommer så snart det har lugnat ner sig och då har jag massor att berätta, jag har tex varit i Göteborg och brutit mot varenda trafikbestämmelse som finns, skitspännande... NOT, sen har vi ju den rafflande fortsättningen på torpäventyret ;)

muggar indiskakudde


Nu ska jag försöka ta igen mig med massor med te uppkrupen bland sköna kuddar

Pussåkram
Krutan

1 kommentar:

  1. Var i din hemstad igår och drack chailatte och lyssnade på klokskap.. hann med lite shopping också.
    Finns det (ingen) shabby chic-affär? Har inte hittat nån.

    Vila ordentligt och kom snart igen:)

    SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin