måndag 14 november 2011

Måndagskul

Har lite kramp just nu, inte bara vad gäller bloggandet, blogginlägg går jag och klurar på mest hela tiden och vill definitivt mer än jag får ur mig just nu, utan också lite livskramp, det är inte så illa som det låter, vi har haft sammandrabbning ute i stugan med en idiot till trädklippare i helgen och luften gick bara ur mig och jag återkommer snart och roar er med den skräckhistorien.

Så länge tänkte jag bjussa på lite måndagskul, sånt här kan jag sitta och fnissa åt hur länge som helst. Alla som liksom jag är begåvad med en PC vet och förstår... och ni som har Mac kanske inte fattar någon ting alls och bara sitter och kliar er i huvudet och undrar när det roliga ska komma, och ja, inte mycket jag kan göra åt det än att försäkra er om att det här är verkligheten med Windows fast översatt till något mycket roligare! ;)

Hur skulle det vara om vi hade Windows i bilen!?


(btw, ursäkta men är inte handlaget en aning,
hur ska jag säga... barnförbjudet? hahahahaha)
 Ha en skön start på veckan!
Kram Karin

5 kommentarer:

 1. Helt underbart! (jag har PC...så det här känner man igen...)

  Tack för ett gott skratt här på måndagen och jag håller med angående handlaget vid växelspaken... :)

  Monica

  SvaraRadera
 2. Hahaha Härligt!!!! :)

  Kram Tina

  SvaraRadera
 3. Passageraren i baksätet:) Den vill man inte ha där på måndag morgon...

  Ha det fint!

  Marie

  SvaraRadera
 4. Där fick jag mig ett gott skratt!
  *tummen upp*

  SvaraRadera
 5. Underbart och kul och trevligt gjort inlägg! Hm...lät det stelt kanske? Skulle skrivit, asgarvar!
  Spakföringen känns inte ett dugg barnförbjuden, de greppet som du visar på är ett rent kliniskt och medicinskt patientgrepp, finns inget ekivokt alls i det faktiskt!
  Nu tänker jag inte ge några vidare instruktioner här, hade verkat mycket konstigt dessutom eftersom det är första gången jag skriver på denna trevliga blogg!
  Kram ifrån Oumberlige Peter!
  PS: Elle får vara min referent idag och intyga att jag (nästan) är en seriöst blogande mans person!

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin