fredag 11 november 2011

Önskelista

Hur kan man tappa bort ett par glasögon?

Är det bara jag eller är ni lika virriga där ute?
Ett problem med att vara närsynt, är ju det uppenbara, att när jag lägger ifrån mig glasögonen eller tar ur linserna så ser jag inte så bra och då kan det bli lite knivigt när inte glasögonen ligger där dom ska, utan där jag har lagt dom.. för som löken på laxen har jag också drabbas av ålderssynthet, ni vet, och ni som inte vet, efter 40 så går det utför ;) vilket innebär att jag måste ta av glasögonen om jag ska läsa eller fotografera. Jag måste också ta av dom när jag ska äta så att jag kan fokusera synen och se vad jag stoppar i munnen, det kan vara en bra grej man vill ju inte käka vad som helst och då förstår ni kanske att det blir en hel del av- och på med glasögonen lite här och var i lägenheten.
Jag läser till exempel på ganska många ställen, fotograferar, och för all del äter lite överallt också när jag är hemma själv. Som sagt, jag ser ju rätt så dåligt och då får jag irra omkring i lägenheten som en yr höna och oftast får jag ge upp och ropa irriterat till Lasse, men vafan jag hittar ju inte glasögonen för jag ser ju inget och av någon outgrundlig anledning vet han oftast var dom ligger, problemet är ju att han inte är hemma nu.. I´m not shitting you..
Jag har tappat bort glasögonen!


Högt upp på min önskelista står dessa bågar från CL, så apsnygga för såklart, med lite god vilja, trasig glödlampa i badrummet och dålig syn kan man absolut se vissa likheter ser jag ut så där, som hon på bilden så det blir naturligtvis inga problem med passform och så menar jag ;)

När vi ändå håller på att skriva önskelista så vill jag också jättegärna ha dessa skönheter från dna-shoes..


Som ni ser är jag en synnerligen färgglad individ, flera nyanser av brunt och sen det lilla extra för att liva upp tillvaron - svart en färg som är storspelare i min garderob ;)
Idag har jag till exempel på mig svart linne, svart stickad tröja, jeans och bruna boots och något så otroligt fägglatt som en beige sjal, dirty pink stod det i beskrivningen och det tyckte jag nästan var att ta i lite väl mycket åt det färgglada hållet så det kanske var bra att det inte var så mycket rosa utan mest dirty.. typ beige ;)

Nu ska jag sysselsätta mig med att ivrigt invänta Lasses hemkomst så att han kan tala om för mig var jag har lagt mina glasögon ;)

Ha en skön fredag!
PussåKram
Krutan

7 kommentarer:

 1. Hej, maken min har drabbats som du och här hemma letar vi också ofta efter hans extraögon;) Lite irriterande ;D kan det vara.Men han tappar ju också bort nycklar, mobil, passerkort, skruvmejslar m.m .......... Det gör ju förstås inte du :) Christina

  SvaraRadera
 2. hahaha...va rolig du är och tack för tipsen! Jag håller precis på att köpa nya glasögon..och provar pilotmodeller och har liiite svårt att bestämma mig :) Jag har oxå problemet att jag måste hålla ifrån mig det jag läser men eftersom jag redan är närsynt så har jag fått bättre syn och måste ha lägre styrka. Känns kul att köpa nya brillor. Kollade in CL och det var en ny sida för mig, kul! Nu ska jag spana in de snygga höga kängorna! Ha en trevlig helg! :)

  SvaraRadera
 3. Senilsnöre...... :)!
  Hoppas att de kommer tillrätta. Tips: Kolla mellan och i tidningar, o i små och tjocka pappershögar. Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 4. Hahaha vilket underbart inlägg!!❤

  ja så kan det gå ibland. har inte lyckats tappa bort glasögonen, men leta lite får jag oxå göra ibland.. hihi

  Var har du bilden dvs var kan man köpa de svarta stövlarna???!!!
  De är ju bara såååå ursnygga!!
  Snälla rara tala om var????!!

  Ha en mysig fredag med eller utan brillor.. :)

  Kramis Tina

  SvaraRadera
 5. Härligt inlägg - som vanligt! =)

  Jag vet precis vad du går igenom men jag tappar inte bort dom...jag glömmer bort att ta med dom när jag ska någonstans och jisses så mycket finstilt det finns överallt! Att både se dåligt och vara glömsk är ju inte någon toppenkombination. ;) Just nu testar jag att ha en vanlig lins för långseende och en någon svagare för närseendet...men det gillar inte mina ögon alls och då tittar jag helst bara med ett öga i taget.. å då ser jag inte riktigt klok ut säger sambon. =)

  Hoppas du hittar dina glasögon och ha en fin helg!

  Hälsn Kristine i Bollnäs

  SvaraRadera
 6. Jag ´har samma problem i badrummet!!!
  Hur f-n kan man förlägga ett par glasögon där?!

  Tur vi har våra karlar som hjälper oss med glasögonletandet:-)

  Hoppas Lasse har kommit hem och hittat dom, eller att du har hittat dom själv.

  Spännande med nya brillor...men ångestframkallande innan man bestämt sig vilka man ser någorlunda OK i.

  Lycka till med det beslutet!

  Kram birgitta

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin