tisdag 6 december 2011

En liten morgongåta

Hur många julstjärnor får man plats med i en lagom stor kommunal hyreslägenhet?


Bild: Granit

Av någon outgrundlig anledning har jag snöat in en itsi bitsi liten liten aning på julstjärnor i år och då pratar jag inte om växten julstjärna, nej inte alls, utan helt enkelt alla fina pappstjärnor som lyser så vackert. Lasse funderar på att ha ett allvarligt samtal med mina överordnade angående nödvändigheten med att skicka mig till huvudstaden stup i kvarten. På förekommen anledning enligt honom, eftersom det finns alldeles för många butiker där som säljer julstjärnor i papp ;)

Senaste fynden är Granits svarta pappstjärnor... ooh, dom är som små svarta julstjärnepraliner, dom lyser såklart helkasst nästan inte alls eftersom dom är av tjock svart bomullspapp men dom är superfina att bara hänga eller ställa någonstans utan lampa i ;)
I går kväll när jag kom hem med tåget hade jag ytterligare en med mig i väskan och svaret på gåtan är inte: en i varje fönster ;)

Ha en skön torsdag!
Kram
Karin stjärnskådar´n

2 kommentarer:

 1. Snöa in... ja du det är ledmotivet i mitt liv. Jag snöar in på en sak i taget. Känner väl igen mig!

  Önskar dig en fin dag.

  Annakarin

  SvaraRadera
 2. karin Du kan bara inte klippa dig, heregud villket hår, själv är jag av den gamla typen " Ingen förändring" vare sig hemma,sänghalmen:-)! mig själv eller på jobbet. Mycket utvecklande, eller hur!!!!
  Puss och Kram Gun Din Syster.
  GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR.

  SvaraRadera

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin